Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Viharsziget végét hogyan...

Viharsziget végét hogyan értelmeztétek?

Figyelt kérdés
Amikor a főszereplő meggyógyult, de másnap reggel visszaesett az állapota, és megint a társának hitte a kezelőorvosát, az valóság volt, vagy színjáték? Mivel azt mondta, neki, hogy "Jobb jó emberként meghalni, mint szörnyetegként élni." és magától indult el az orvosok felé, akik agyműtétre vitték(?).
2010. júl. 13. 12:23
 1/8 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is agyműtétre vitték.Az az igazság,hogy szerintem nem volt jól és frappánsan befejezve.Én sokkal jobb filmre számítottam.:S
2010. júl. 13. 12:30
 2/8 A kérdező kommentje:
Nekem tetszett nagyon :) Ami igazán érdekelne, hogy végén megjátszotta a bolondot, vagy vissza esett az állapota? Ti hogy látjátok?
2010. júl. 13. 12:31
 3/8 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem vissza esett, és más módszerekkel próbálják majd helyre állítani a betegségét.
2010. júl. 13. 18:34
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Sztem telesen érthető a vége:megjátszotta,hogy visszaesett.Mint mondta jobb jó emberként meghalni,,nem tudott a tudattal élni hogy megölte a feleségét...Inkább azt választotta ,hogy vagy meghal a műtét során vagy olyan ember lesz belőle aki semmire sem emlékszik.
2010. júl. 13. 20:49
 5/8 anonim válasza:

AZ idézet: "Inkább jóként meghalni, mint szörnyként élni"

A lényeg: hazudott és önszántából (még tiszta elmével, visszaesése előtt) döntött a "önkéntes" halál mellett! Mivel nem szeretne többé szörnyként élni (mert ugye már 2éve próbálják meggyógyítani, mint kiderült a végén).

Mikor visszanéz a dokijára (amikor elvezetik agymosásra) aki a lépcsőn ül: látszik a doki tekintetén is utána h tudja h a páciense csőbe húzta: és direkt mondta h "felakar göngyölíteni egy ügyet" ---> és kezdődött volna minden előröl.

Nos ennyi lenni, a film jóra sikeredett 8/10!

2010. júl. 15. 20:38
 6/8 anonim válasza:

Úgyvan, megjátszotta, hogy a toronyba vigyék inkább.

Brilliáns film !!

2012. jan. 17. 17:17
 7/8 anonim válasza:

ezt a PORT.HU-n találtam:

szerintem közel sem kérdés a film vége. ha figyeltetek volna a részletekre, számotokra is nyilvánvaló lenne. a legutolsó zárójelenetben, mikor az "orvossal" beszélget a "páciens", azt mondja neki, hogy elgondolkodtatja ez a hely. erre a orvos megkérdezi min? erre azt válaszolja,hogy azon gondolkozott el,hogy melyik rosszabb? szörnyetegként élni? vagy jó emberként meghalni? erre az "orvos" felnéz rá, és azt mondja neki: Teddy! és ő pedig elsétál a lobotómiára. ahogyan az orvos szólította, az a rendőrbíró neve volt, nem pedig az, amit mondtak neki, hogy kicsoda valójában.

Az utolsó mondat lenne a lényeg!

Hihetetlenül jó film! :)

2013. jan. 12. 21:49
 8/8 anonim ***** válasza:

pont ez a film lenyege, tortenete, celja ...

meg o sem tudja eldonteni a vegen. pont ezert vonul meghalni nem akarja ezt jatszani.

vajon miert itt kerdezhetitek gyakori kerdesen?

itt irhat barki barmit. de hivatalos magyarazat sehol? 🙂😉

2017. jan. 8. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!