Kicsit aggódtam, amikor megtudtam, hogy a Netflix folytatja a sorozatot, féltem hogy ebből is ilyen transgender és metoo friendly marhaság lesz, de pozitív csalódás lett bár kicsit több szereplőt visszahozhattak volna az első két évadból. Amúgy engem azért ragadt meg mert amikor kint voltam Londonban 2011-ben akkor adták ott az első évadot és hát totál ilyen közegben éltem ott amit a sorozat bemutat és elég jól bemutatja ennek rétegnek az életét. Jó volt benne pár kevésbé reális jelenet, de összességében tetszik és kár, hogy nincs több ilyen szintű európai sorozat.
2021. febr. 16. 17:00
2/12 anonim válasza:
Én nagyon szeretem. Londonban élek és beszéltem olyan emberrel aki benne volt hasonló körökben és azt mondta hogy nagyjából hiteles. Nagyon várom az új évadot.
2021. febr. 22. 18:16
3/12 anonim válasza:
Sajnálom hogy az első 2 évadot csak VPN-nel tudom nézni Netflixen.
2021. júl. 11. 12:08
4/12 anonim válasza:
3
Melyik országban laksz?
2021. júl. 11. 12:13
5/12 anonim válasza:
Magyarország, a sima Top Boyt meg tudom nézni simán, de Top Boy: Summerhouse-hoz kell a VPNem.
2021. júl. 11. 12:16
6/12 anonim válasza:
Nekem nem kell. Elég fura.
2021. júl. 11. 12:17
7/12 anonim válasza:
Ha a netflixen csak az első évad van fent hol tudom megnézni a többit? 🤨
2021. dec. 13. 21:32
8/12 anonim válasza:
7
Az első vagy a harmadik? Mert a harmadik évad volt az első netflixes. Az első két évad az 4 részes minisorozat volt a Channel 4-on 2011 és 2013-ban, aztán elkaszálták a sorozatot. 2017 körül Drake (a rapper) látta a sorozatot és nagyon tetszett neki ezért bekopogott a netflixhez egy vastag csekkel hogy csinálják meg a folytatást. Ebből lett 2019-ben a 10 részes új évad. Aztán felpakolták a másik kettőt is netflixre de úgy tűnik akkor az nem mindenkinek elérhető.
2021. dec. 13. 23:05
9/12 anonim válasza:
Jah most csekkoltam már külön vették az első kettőt netflixen Top Boy: Summerhouse néven.
2021. dec. 13. 23:07
10/12 anonim válasza:
Ja értem. Akkor ezek szerint én a 3.- évadot néztem. De a netflixen első évadként volt feltüntetve ezért kevert meg. Köszi a választ.
Rólam annyit, hogy nem nagyon szoktam sem filmeket, sem sorozatokat nézni, mert nem kötnek le az életszerűtlen dolgok (sajnos), pedig vágyom rá hogy kapcsoljanak. Régebben ez sikerült, aztán egyre jobban inkább idegesítenek a megcsinált műsorok. Most olvastam egy...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!