Tudnátok olyan filmeket írni melyek a cigányságról szólnak, a cigány kultúráról, vagy amelyiknek cigány a főszereplője?

válasza:Cigányok ideke
Átok és szerelem
Ezek gyönyörű filmek

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mint pl. a Shadowhunters,Boszorkányok elveszett könyve,Átkozott... És nem,nem azért kérdezek itt mert nem tudom beírni googlera, hanem mert már sokat láttam,és hátha tud valaki ajánlani valami jót amit még nem láttam.
Sziasztok! Valami ilyesmi filmeket keresnék: Egy olyan gyerekről szól akinek van egy nevelőanyja/apja mindegy. Nem kedveli őt és a nevelőszülő se őt olyan kapcsolatuk van mint ebben a filmben a főszereplőnek: (Életem legrosszabb éve) Az hogy, hogy alakul kettőjük...
Nem szuperhősre gondoltam hanem inkább vagyok okosabb mint a többiek vagy van valamilyen különleges képessége.
Amiket làttam..: Lucifer, Supernatural.
Értitek a végét? Van néhány rész ahol nem tiszta mi is törtent,esetleg egy rövid tartalmat tudnátok írni ami atfogja a teljes cselekményt?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!