Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok olyan filmeket írni...

Tudnátok olyan filmeket írni melyek a cigányságról szólnak, a cigány kultúráról, vagy amelyiknek cigány a főszereplője?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 15. 20:37
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
21%
Brazilok
2021. ápr. 15. 20:48
 2/20 anonim ***** válasza:
61%
Kék fény.
2021. ápr. 15. 20:53
 3/20 anonim válasza:
86%
Macskajaj
2021. ápr. 15. 20:54
 4/20 anonim válasza:
59%
Nyócker
2021. ápr. 15. 20:55
 5/20 anonim ***** válasza:
56%
Tények
2021. ápr. 15. 20:58
 6/20 anonim ***** válasza:
84%

Cigányok ideke

Átok és szerelem

Ezek gyönyörű filmek

2021. ápr. 15. 21:21
 7/20 anonim ***** válasza:
68%
*ideje
2021. ápr. 15. 21:21
 8/20 anonim ***** válasza:
68%
Romazuri francia vígjáték
2021. ápr. 15. 21:24
 9/20 anonim ***** válasza:
81%
Kusturica filmjei: Macska-jaj, Cigányok ideje
2021. ápr. 15. 22:22
 10/20 anonim ***** válasza:
30%
Minden álmod. Youtubeon.
2021. ápr. 16. 00:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Tudnátok olyan sorozatokat írni amibe megtudja a főszereplő hogy nem mindennapi ember hanem van egy különleges képessége ami megvaltoztatja az...

Mint pl. a Shadowhunters,Boszorkányok elveszett könyve,Átkozott... És nem,nem azért kérdezek itt mert nem tudom beírni googlera, hanem mert már sokat láttam,és hátha tud valaki ajánlani valami jót amit még nem láttam.

Tudnátok ilyen filmeket/filmcímeket ajánlani/írni?

Sziasztok! Valami ilyesmi filmeket keresnék: Egy olyan gyerekről szól akinek van egy nevelőanyja/apja mindegy. Nem kedveli őt és a nevelőszülő se őt olyan kapcsolatuk van mint ebben a filmben a főszereplőnek: (Életem legrosszabb éve) Az hogy, hogy alakul kettőjük...

Tudtok írni olyan filmeket ahol a főszereplőnek átlag feletti képességei vannak?

Nem szuperhősre gondoltam hanem inkább vagyok okosabb mint a többiek vagy van valamilyen különleges képessége.

Látta valaki a Bűnös vágy című sorozatot amelyben Maite Peroni (Alma) az egyik főszereplő?

Értitek a végét? Van néhány rész ahol nem tiszta mi is törtent,esetleg egy rövid tartalmat tudnátok írni ami atfogja a teljes cselekményt?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!