Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresek egy filmet, arról...

Keresek egy filmet, arról szól hogy egy pasas kap egy listát női nevekkel akikkel együtt lesz majd idővel elássa de újra kiássa mikor úgy hiszi megtalálta az igazit?

Figyelt kérdés

2024. aug. 17. 21:30
 1/2 anonim ***** válasza:

Kb. mikori?

Emlékszel még valamilyen részletre?

2024. aug. 18. 11:36
 2/2 anonim válasza:
Erre én is kiváncsi lennék .
2024. aug. 20. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Előfordult már veletek, hogy egyszerre számotokra három ÉLETMENTŐ kapcsolatotokért aggódtatok? (Közeli hozzátartozó, frissen megtalált párkapcsolat...

Kettő súlyosabb állapotú (egy kórházban) és egy könnyebben sérült. Nagyon remélem, hogy nappal már javulni fog a helyzet. Azért (is) írok ide, mert a lelkisegély szolgálat szenvtelen közönyéből már elegem van nagyon. Meg azért is, hogy a páromat végre rávegyem,...

Veletek volt már ilyen? Úgy éreztem több mint 1éve hogy megtaláltam az igazit.. (Voltak már komolytalan kapcsolataim) de úgy éreztem ő...

Aztán egy hülyeségen összevesztünk amiből komolyabb vita lett.. Eltávolodtunk aztán ő végleg szakított Röviden ennyi a sztori De én még mindig nem tudok másra nézni pedig neki már van kapcsolata Még mindig azt érzem ő az igazi.. Sajnos ennyi idő után se megy az ismerkedés:(

Hol találhatok rá Zentai Márk Földre tévedt angyal (angol címe: Look for an Angel, de nem biztos) című dalának angol nyelvű dalszövegére? A dalt...

Találtam egy oldalt, ahol van egy lehetséges fordítás, de az teljesen rossz, a dal angolra fordítva nem úgy hangzik, mint ott. Az énekes hivatalos oldala megszűnt vagy nem elérhető. Egyéb ötletek?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!