Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki tudja, hol tartottam a The...

Ki tudja, hol tartottam a The Walking Deadben?

Figyelt kérdés
Amikor Siddiq átvaltozott. Hányadik évad, hányadik rész?

2024. aug. 18. 20:28
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
10. évad 7. részben hal meg. Az nem rémlik hogy már abban a részben zombi lesz, vagy csak a következőben.
2024. aug. 18. 20:37
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2024. aug. 19. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Csacska angyal kit tartottatok vagy tartotok jóképűnek: Fedét vagy Maxot?

Én Maxot tartottam, és még mindig őt tartom jóképűnek.

Mi volt a film címe?

Egy srácról szólt, aki összejött egy kísértet csajjal. Akkor hülyeségnek tartottam, mára meg már elfelejtettem a címét.

Van olyan, aki nézte az Űrgammák sorozatot és akkoriban nem tartotta gáznak?

Az elejét néztem, a végét nem annyira, nem tudom, mivel fejeződött be. Utólag szinte mindenki nagyon gáznak tartja. Hát mi is próbálkoztunk ilyen sci-fivel, ha így nézed, akkor egynek elment. Azonban a politikai vonulata, na az volt igazán gáz, meg ha tényleg magas...

Melyik dokumentum tv filmsorozatban volt az az ordibálós edző aki úgy tartotta az edzéseket hogy végig ordibált és széthajtotta az embereket ájulásig?

Régebben ment valamelyik hazai dokumentumfilm csatornán (Spektrum, NatGeo, Viasat Explore) egy amerikai sorozat amiben egy volt kommandós speciális edzést csinált ellustult embereknek. A lényege az volt, hogy nagyon durván bánt az emberekkel pl. valakiért már a mentő...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!