Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Miért ilyen drága a mozi jegy?

Miért ilyen drága a mozi jegy?

Figyelt kérdés

Nem szoktam járni ilyen helyekre, de most olyan filmet adnak, amit nagyon meg akartam volna nézni, míg meg nem láttam az árát a jegynek: 3000 ft. Na most a párommal mennék, úgy már 6 ezer + a 3500 ft benzinpénz, ugyanis messze van a mozi a lakóhelyünktől. Ez egy napi kereset. Kaját amúgy sem vettem volna, úgyhogy engem az ugyan nem zavar, hogy az drága, na de egy mozi jegy 3000??! Tavalyelőtt 1500 volt egy főnek.

Vagy ez csak a szezonban ilyen sok?

tegnap 23:10
 1/4 anonim ***** válasza:
77%

Tavalyelőtt sem volt már 1500 forint. Lehet, hogy pont filmünnepkor nézted. 2 éve kb. 2500 körül voltak a jegyek.

Az nem a mozi hibája, hogy benzinre kell költened. Ha neked tényleg 9500 a hapi kereseted, az azt jelenti hogy minimálbért keresel. Ilyen keresettel nagy hülyeség autó tartani.

ma 05:41
 2/4 Sanyi2025 ***** válasza:
77%
Sose volt olcsó.
ma 05:49
 3/4 anonim válasza:
78%
Nem tudom, drága e, mert emlékszem amikor bejött a 'Volt egyszer egy Vadnyugat', 30 Ft volt egy jegy a Kossuth moziban, az akkoriban tíz kg kenyeret ért, meg 15 kg paprikát, mivel annak 2 Ft volt kilója a piacon.
ma 08:34
 4/4 anonim ***** válasza:
A fizetésem 0,7%-a egy mozijegy, szóval szerintem azért túl lehet élni.
ma 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!