Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik az a film, amiben egy...

Melyik az a film, amiben egy torzszülött férfi levágja egy csaj középső ujját az erdőben, miután az bemutat neki?

Figyelt kérdés
Csak annyit láttam belőle, hogy a nő idegesen magyaráz valamit a torzszülött férfinek, majd a középső ujját mutatja neki, erre a férfi elővesz egy kést, és lemetszi a csaj ujját, és ömlik a vér.

tegnap 21:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a fallout első évada lesz az.
tegnap 21:33
 2/8 Justinianus ***** válasza:
100%
tegnap 21:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, itt a férfi hosszú szőke vagy ősz hajú arra nem emlékszem pontosan, de ritka haja van , ilyen pár szál, és röhög miközben levágja a nő ujját.
tegnap 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább valamelyik Halálos kitérőben lehet.
 5/8 anonim ***** válasza:
#2 tényleg, abban is van ilyen jelenet talán. Ment a ződ. 1es voltam.
 6/8 Justinianus ***** válasza:
100%

"itt a férfi hosszú szőke vagy ősz hajú arra nem emlékszem pontosan, de ritka haja van , ilyen pár szál, és röhög miközben levágja a nő ujját."

?

[link]

tegnap 21:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a második válaszolónak, ez az.
tegnap 21:43
 8/8 A kérdező kommentje:
A többieknek is köszönöm.
tegnap 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Guillermo del Toro Faun labirintusa című filmje mennyire viseli meg a nézőt?

Mennyire "nehéz" alkotás? Úgy értem mennyire lehetnek rémálmai tőle az embernek vagy kaphat tőle sokkot? Azért kérdezem, mert érdekel a film és szeretném megnézni, ugyanakkor láttam belőle képeket a neten és borzasztóan elvontnak illetve riasztónak néz ki (főleg az...

Mi a címe a filmnek, melyben egy csapat gyerek a csatornában menekül egy torzszülöttől, ki a film végén segít nekik, illetve kiderül -valójában jó...

A film elejéből: Bringás gyerekek az utcában talán suli után. Az egyik teltebb gyerek ráakad véletlenül egy megbeszélésre egy házban, ahol egy torzszülött lény van a székhez kötözve. Bekukucskál az ajtón, majd valami zajjal magára vonzza a figyelmüket. Ezen a...

Egy 20-30 éves horror filmet keresek. Azt hiszem 1 szigeten játszódik. Van egy professzor vagy vm ilyesmi és a kis torzszülött teremtményeivel él...

Az apjuknak hiszik a profot. Csak ennyire emlékszem. Ha valaki tudna segíteni azt előre is köszönöm.

Mutánsos, torzszülöttes horror?

Olyan horrorfilmeket írjatok amikbe torzszülött, mutáns emberek vagy lények vannak. Minél többet írjatok

Mi a címe a mesének (lent bővebb)?

egy fiurol szol ki ronda pup van a hátán stb..egy cigányleánnyal találkozik stb.. ugy emlékszek franciaországban volt.Ismert mese de nm jut eszembe a címe.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!