A jövő naplóra gondolsz? Szerintem nincs, viszont a Mangát az animeaddictson lehet olvasni.
2012. júl. 10. 09:14
2/16 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy a Mirai Nikki-nek nincs 2. évada, de még csak a 16. résznél tartok ma kezdtem el nézni, úgyhogy ez jó nem? xD 10 rész akkor ma már tuti nem végzek :(((
Ha vmit nem értek belőle majd szólók :P
Ti mindent egyből felfogtatok?
Mert én hallottam vmi olyanról hogy majd keveredik az 1. világ meg 2. és 3.???
The "next project" is a live action drama titled "Mirai Nikki -Another:World-" that will premiere Saturday, April 21, 2012
Ebből lehet lesz valami...:D
2013. márc. 15. 21:49
4/16 anonim válasza:
Én úgytudom hogy lesz 2. évadja :D de ha non stop nézitek a hivatalos oldalát akkor csak kiderül valami...
2013. jún. 6. 23:38
5/16 anonim válasza:
melyik a hivatalos oldal?
2013. aug. 19. 11:05
6/16 anonim válasza:
én csak most értem a végére de lehet hogy csak a Lantis fog kiadni valami új animét
2014. ápr. 12. 18:05
7/16 animefan222 válasza:
Én most értem a végére és sajnálom hogy még nincs több, ajánlom figyelmetekbe az Mirai Nikki Redial t ,egy részes befejezés jó lett csak kellene még :) állítólag van még egy része ennek az utóbbinak de nincs magyar felirattal :(
Remélem kielégítő választ adtam :) bocsi a regényért
én a neten láttam fent olyan képeket ami a 3. évadra utalhat. nagyon meglepődtem lehet lesz valami
2014. aug. 17. 22:54
9/16 anonim válasza:
az utolsó részben az utro után van egy részlet amit mindenki figyelmébe ajánlok (26.rész) a yukii naplója szerint yuno meg halt de aztán változik a napló ki irása és azt irja "yuno meg fog látogatni engem" majd yuno hangja "yukii!" és vége aztán ki irnak valami olyasmit h "második évad hamarosan" bár nem tudom h kinek mit jelent ez de nekem azt hogy eggy értelműen lessz 2.-évad
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!