Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Senkit se zavar a Gyűrűk úra...

Senkit se zavar a Gyűrűk úra 3. részében a holt sereg bevetése?

Figyelt kérdés
Az egész történet fantasztikus, érdekes, izgalmas stb... De amikor Aragorn beveti a holtakat az egész tökéletes ideál összeomlik. A sztori egésze alatt súlya van a népek erejének, seregeiknek. A végső harcban mindenki ott van. Hatalmas seregek csapnak össze. Erre jön a god mod, és a jó fél bevet pár ezer legyőzhetetlen katonát. A seregek, ellenségek innentől nevetségessé vállnak. Hisz a holtak mindenkinél erősebbek. A sztori is elveszti az értelmét, hisz annyit kelett volna tennie Aragornak, hogy már a helm szurdok elött elmegy, majd azt mondja a holtaknak szabadok lesznek ha ledarálják Mordort. Kész. Imádom a Gyűrűk úrát, de ez a rész nevetséges. Ti mit gondoltok?

2012. nov. 26. 00:18
 1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat a helyesírási hibákért. Túlságosan siettem.
2012. nov. 26. 00:22
 2/4 Pista1201 válasza:
Én is nagy Gyűrűk ura fan vagyok és szerintem is élethűb lene ha holtak nélkűl jatszodna de Rohanak akor tul sok lene az ellenseg ajanlom a Gyűrűk ura 1,2 jatekot ot a szellemek is meghalnakxD
2012. nov. 26. 00:37
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanilyen unbalanced az entek ereje, vagy a végén a madarak akik kihozzák őket mordorból.
2012. nov. 26. 11:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Pont hogy az volt hogy alig maradt maroknyi ember az óriási túlerővel szemben és vállveve küzdenek míg már vesztésre állnak akkor jön a megmentés egy epikus csatában szerintem rohadt jó. Ennyi erővel a 2. részben Gandalf is god mod mikor megjelenik a dombon és "flashlightal" kivakítja szegész urukhajok szemét
2012. nov. 26. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!