Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tényleg igaz, hogy meghalt...

Tényleg igaz, hogy meghalt Han Solo?

Figyelt kérdés
2015. dec. 17. 03:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Igy vallalta csak el a filmet Harrison Ford,ha KIIRJAK belole.Mindig is utalta a Star Wars-ot. Jovo nyaron a Blade Runner2 forgatasara szeretne koncentralni.
2015. dec. 17. 06:09
 2/9 anonim válasza:

NEM!

[link]

azaz: Mindeközben érdekes új információk jelentek meg az egyelőre még végleges cím nélküli a nemzetközi mozis adatbázis, az IMDb Star Wars VIII-adatlapján, melyek értelmében már most elfelejthetjük azokat az elméleteket, hogy Han Solo vagy Luke Skywalker meghal a decemberben érkező hetedik részben, ugyanis az oldal szerint a már korábban bejelentett Benicio Del Toro mellett nemcsak Daisy Ridley, John Boyega és Oscar Isaac, de Harrison Ford és Mark Hamill is tagja a szereplőgárdának.

2015. dec. 17. 09:10
 3/9 anonim ***** válasza:

Nos én kíváncsiságból elolvastam a wikipedia-n, hogy mi az SW7 története, mivel a premier már megvolt több országban így nyilvános a dolog, tehát ez elvileg már tényleg a valós történet, és

SPOILER:

Igen meghal a filmben, méghozzá az aktuális főgonosz végez vele, akihez amúgy van "némi" köze.

Ettől még szerepelhet a második filmben pl. flashback formájában, elvégre Obi-Wan is szerepelt még két filmben, a "halála" után. Jó persze ő Jedi volt, de akkor is.

2015. dec. 17. 14:53
 4/9 Pedagógdiák válasza:
Kicsit érősnek érzem az első kommentelőnél, hogy "mindig is utálta". Ember, a karrierjét köszönheti a franchise-nak. Ő csak azt nyilatkozta, hogy meg kellett volna halnija Solonak a Jedi Visszatérben. Ez nem azt jelenti, hogy utálja is a szériát.
2015. dec. 18. 12:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Meghal, a fia Kylo Ren a film fő gonosza hasba szúrja fénykarddal...

Egyébként az egész film története a 4. rész koppintása, ehte ugyan az.

2015. dec. 18. 21:44
 6/9 anonim válasza:
51%

SPOILER!

Igen, meghal. A fia fog végezni vele (Kylo Ren). Amikor megláttam hogy azzal a kardal beledöf egyet Han-ba akkor 10 percig csak tátott szájjal bámultam a mozivásznat (bevallom a könny is jött belőlem). A végén még az lessz eből hogy az összes szereplőt kinyírják! :(

2015. dec. 18. 21:51
 7/9 anonim ***** válasza:
A fia Ben (Kylo Ren) belevágja a fénykardot aztán kizuhan a korláton. Elég valószínűtlen, hogy túlélte.
2015. dec. 19. 12:48
 8/9 A kérdező kommentje:

Ááá, kicsit se volt kedvenc szereplőm :(

Amúgy tényleg a 4. rész koppintása volt a film, számomra nagy csalódás, habár nem is vártam sokat.

2015. dec. 19. 15:26
 9/9 Laber válasza:

Szerintem tisztelgés a 4. (1.) rész előtt, nem koppintás. Nekem ez nagyon bejött, de én 13 voltam akkor, és Han Solo akartam lenni nagykoromban.

Tényleg leszúrja, tényleg a fia, tényleg ledöbbentem (Han Solo nem halhat meg-ez nagy negatívuma a filmnek a sok pozitívummal szemben), tényleg benne van a VIII. stáblistájában, és nem, nem láttuk ténylegesen meghalni. Bár már kész a VIII forgatókönyve, már forog is, én azért bízom benne, hogy Han Solo mindent túlél. Egy fénykardos-átdöfős-mélybezzuhanósat is:-)))

2015. dec. 24. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!