Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Trónok Harca 6x09 Spoiler!...

Trónok Harca 6x09 Spoiler! Nem értem. (? )

Figyelt kérdés
Ugye most, hogy Jon megölte Ramsayt egy csomó fan irogat olyanokat, hogy mostmár Targaryen ként tartja számon. Ismerem a Rhaegar+ Lyanna teóriát, csak azt nem èrtem, hogy most én mulasztottam el valamit vagy másoknak ez a rèsz vmiért megerősítés volt ebben.

2016. jún. 21. 13:33
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
Nem volt megerősítés, csak sok agyas hülyeségeket beszél.
2016. jún. 21. 13:38
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Semmi megerősítést nem látok benne, de igazából magát azt sem értem, hogy miből pattant ki nagy hirtelen ez a teória. Abból, amit Bran látott? Szerintem az édes kevés ahhoz, hogy ilyen mértékben meglegyenek győződve a teória hívei.
2016. jún. 21. 14:02
 3/18 anonim ***** válasza:
74%
Utolsó: ez a teória már kb 4-5 éve él.
2016. jún. 21. 14:29
 4/18 anonim ***** válasza:
Sansa ölte meg Ramsayt
2016. jún. 21. 15:13
 5/18 anonim ***** válasza:
0%
3. Ez a teória már kb. 20 éves...
2016. jún. 21. 15:14
 6/18 anonim ***** válasza:
40%
Utolsó: 20 nemigen.
2016. jún. 21. 15:16
 7/18 Papi Gonzales ***** válasza:
62%
simán 20 éves...a trónok harca 96-os
2016. jún. 21. 15:19
 8/18 anonim ***** válasza:
54%
Pedig de, az első könyv 1996-ban jött ki, tele Lyannás utalásokkal. Tehát már kb. azóta létezik.
2016. jún. 21. 15:19
 9/18 anonim ***** válasza:
60%

Sok rajongó már tényként kezeli, hogy Jon Rhaegar és Lyanna fia.

Én már csak azért is remélem, hogy nem az. Már elegem van ezekből a teóriákból.

De még ha igaz is, még ha ki is derül...az pontosan hogyan is derülhetne ki?

Oké, Bran az időutazgatással simán tanúja lehet, ahogy Ned Stark a Tower of Joytól egy fiú csecsemővel a karjában robog vissza Deresbe. Ez eddig teljesen oké.

De Bran kinek mondaná el? Egyáltalán elmondaná-e bárkinek is ha egyszer valamilyen úton módon vissza menne Deresbe?Ki hinne neki? Ki támogatná Jont a Vastrónért folytatott harcban?

Ott van még Meera apukája, aki elvileg még a sorozatban és a könyvben is él, ha jól tudom ő Neddel volt, mikor Ned rátalált a toronyban Lyannára, de pl neki ki hinne, ha egyszer csak úgy döntene, hogy könnyítene kicsi lelkén és valamilyen úton módon összefutna Jonnal és elmondaná neki?

Nem azt mondom, hogy a teória semmiképp nem lehet igaz, nyilván van rá esély, de már kb a Falra tudnék mászni a sok R+L=J fangirltől.

Amúgy meg ha Rhaegar fia is...komolyan ilyen embert akartok a Vastrónra? Kb semmi perc alatt letaszítaná valaki erősebb, okosabb, aki ügyesebben mozgatja a szálakat és gyorsabban gondolkodik.

Jon jó katon és ügyes kardforgató, de csak ezért nem akarnám a Vastrónon látni.

A R+L= J teóriához meg csak annyit még, hogy ezt tényleg nem kéne még tényként kezelni...

2016. jún. 21. 20:35
 10/18 anonim ***** válasza:
32%

Emberek, itt bajok vannak. A büdös életbe nem érdekelte a Vastrón, ezek után sem fogja. Ő már egyszer meghalt, majd feltámadt. Ennek mi az oka? Jon R'hllor bajnoka, vagyis Azor Ahai. Azért tért vissza, hogy vezesse az embereket a WW-k ellen. Ha vége lesz a dolognak, akkor ő el fog tűnni. Jon ezt még nem tudja. MÉG.

A Vastrón meg fog semmisülni; [link]

Az R+L=J nem teóra, hanem tény. Aki ezt nem látja be, az eléggé elfogult. Ezzel be is van biztosítva a TOJ befejezése a 10. részben; [link]

Elég, ha az olvasó/néző tudja. Valamilyen úton-módon Jon is meg fogja tudni.

Nekem sem jött át ebből a részből. Ami viszont igen, az az, hogy perpill. halhatatlan. Az istenek vele vannak. Nem véletlenül mentették meg, nem véletlenül kerülte ki a nyílzápor, nem véletlenül fingatott ki mindenkit, akivel szembe került.

2016. jún. 23. 07:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!