Trónok Harca 6x09 Spoiler! Nem értem. (? )
Sok rajongó már tényként kezeli, hogy Jon Rhaegar és Lyanna fia.
Én már csak azért is remélem, hogy nem az. Már elegem van ezekből a teóriákból.
De még ha igaz is, még ha ki is derül...az pontosan hogyan is derülhetne ki?
Oké, Bran az időutazgatással simán tanúja lehet, ahogy Ned Stark a Tower of Joytól egy fiú csecsemővel a karjában robog vissza Deresbe. Ez eddig teljesen oké.
De Bran kinek mondaná el? Egyáltalán elmondaná-e bárkinek is ha egyszer valamilyen úton módon vissza menne Deresbe?Ki hinne neki? Ki támogatná Jont a Vastrónért folytatott harcban?
Ott van még Meera apukája, aki elvileg még a sorozatban és a könyvben is él, ha jól tudom ő Neddel volt, mikor Ned rátalált a toronyban Lyannára, de pl neki ki hinne, ha egyszer csak úgy döntene, hogy könnyítene kicsi lelkén és valamilyen úton módon összefutna Jonnal és elmondaná neki?
Nem azt mondom, hogy a teória semmiképp nem lehet igaz, nyilván van rá esély, de már kb a Falra tudnék mászni a sok R+L=J fangirltől.
Amúgy meg ha Rhaegar fia is...komolyan ilyen embert akartok a Vastrónra? Kb semmi perc alatt letaszítaná valaki erősebb, okosabb, aki ügyesebben mozgatja a szálakat és gyorsabban gondolkodik.
Jon jó katon és ügyes kardforgató, de csak ezért nem akarnám a Vastrónon látni.
A R+L= J teóriához meg csak annyit még, hogy ezt tényleg nem kéne még tényként kezelni...
Emberek, itt bajok vannak. A büdös életbe nem érdekelte a Vastrón, ezek után sem fogja. Ő már egyszer meghalt, majd feltámadt. Ennek mi az oka? Jon R'hllor bajnoka, vagyis Azor Ahai. Azért tért vissza, hogy vezesse az embereket a WW-k ellen. Ha vége lesz a dolognak, akkor ő el fog tűnni. Jon ezt még nem tudja. MÉG.
A Vastrón meg fog semmisülni; [link]
Az R+L=J nem teóra, hanem tény. Aki ezt nem látja be, az eléggé elfogult. Ezzel be is van biztosítva a TOJ befejezése a 10. részben; [link]
Elég, ha az olvasó/néző tudja. Valamilyen úton-módon Jon is meg fogja tudni.
Nekem sem jött át ebből a részből. Ami viszont igen, az az, hogy perpill. halhatatlan. Az istenek vele vannak. Nem véletlenül mentették meg, nem véletlenül kerülte ki a nyílzápor, nem véletlenül fingatott ki mindenkit, akivel szembe került.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!