Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha egy sorozat megtetszik,...

Ha egy sorozat megtetszik, utána miért vagyok függö pl. most a Naruto-t megnéztem nincs több része és ugy érzem a hiányát, mindig azon jár az eszem hogy mit tegyek meg fogok örülni. Stb. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ha egy sorozat megtetszik, utána miért vagyok függö pl. most a Naruto-t megnéztem nincs több része és ugy érzem a hiányát, mindig azon jár az eszem hogy mit tegyek meg fogok örülni... stb... Mit tegyek?

2016. jún. 30. 17:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Nézz mást!
2016. jún. 30. 17:22
 2/8 anonim ***** válasza:
Én is ugyanígy vagyok. Péládul most fogom befejezni a Chuck c. sorozatot, és hiányozni fog. De nyugtat a tudat, hogy bármikor újra tudom nézni. Így voltam a Breaking Bad-del is, életem egyik legjobb, legmeghatározóbb sorozata, de idővel jobb lesz.
2016. jún. 30. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
én "kinőttem" 2-3 év után ezt, ma is nézek sorozatokat, de nem hat meg ha kicsit késve nézem a részeket, vagy ha várni kell
2016. jún. 30. 19:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen de most vége van és ugy hiányzik nem tudok mit tenni....
2016. jún. 30. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Nézd a shippudent,ha csak a sima Narutot nézted,ha pedig azt is láttad.Van egy vicces külön része,amely Rock Lee-vel kapcsolatos.Más az ábrázolás,de hatalmas poénok vannak benne.Biztos tetszene.

Amúgy a problémád megoldása,hogy egyből elkezdesz egy másik animét nézni.

2016. jún. 30. 23:07
 6/8 A kérdező kommentje:
és melyik az a rock lee-s ?neve?
2016. júl. 1. 23:46
 7/8 anonim ***** válasza:
Általában, ha nagyon hiányérzetem van, akkor újrakezdem az animét, és addig nézem, amíg meg nem unom. Utána elmúlik az érzés.
2016. júl. 1. 23:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Rock lee no seishun full-power ninden akatsuki,nagyon nagy tudás kellett volna a megtalálásához.
2016. júl. 2. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!