Nézi valaki a SKAM (Szégyen) c. sorozatot?
Szinte senki sem ismeri, pedig sok embert megkérdeztem.Van valaki aki nézi a sorozatot?
Annyira imádom! <3

Én ismerem.:) Imádom.
És én fordítottam (feliratoztam) le magyarra... ;)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Brigitta111?
KÖSZÖNÖM!Bár tudok angolul,de magyarul azért mégis ezerszer jobb volt nézni!Remélem a 4.évadot is betervezted, bár tudom hogy ez nem csak rajtad múlik.
Melyik évad volt a kedvenced, ha megkérdezhetem? :)
Köszi még egyszer!

Igen, én vagyok az. :D
Igen, szeretném én fordítani, habár ha mégsem sikerül, a 3. évad sikere után biztos lesz sok ember, aki gyorsan lefordítja majd. :)De azért tényleg szeretném én, meglátjuk mennyire sikerül. :)))
Természetesen az utolsó. Egyetlen sorozat nézése közben sem sírtam és izgultam még ennyit. Szóval ja, a harmadik. :D
hát nekem is a 3. volt a kedvencem. :)
komolyan mondom ez a sorozat tönkre tette a szociális életemet...semmi másra nem tudok gondolni csak erre.Még norvégul is megtanultam(egy kicsit). :D
4. évadot akarok, MOST!

Én is nézem, de csak angol feliratot találtam hozzá (azt is nagy nehezen). Nekem a 2. évad volt a kedvencem. Engem kicsit zavar, hogy egyesek csak a 3. évad miatt nézik, pedig amúgy is rohadtul jó sorozat. Kedvencem lett, legjobb coming-of-age sorozat. Annyi témát dolgoz fel, valós problémákkal foglalkozik (elvált szülők, egyedül élni, alkohol, megerőszakolás, megcsalás, melegnek lenni, milyen mikor nincsenek barátaid, a bulimia is felvetődik, depresszió meg a bipolárisság is, a vallás, vallás vs melegnek lenni, az egyik főszereplő duci mégis boldog, önképzavar, szex, a szereplők nagyon különböznek mégis barátok és kiállnak egymásért, feminizmus stb.) persze van amelyik tipikus téma, de a megvalósítás... hihetetlen mennyire reális. Már csak az is, hogy a szereplőket valós életben is tinik, nem egy fiatalfelnőtt alakít egy 16 évest és nincs tökéletes bőrük mint a sok amcsi sorozatban, nincsenek agyonsminkelve. Meg ez, hogy a jelenetek valós időben kerülnek fel az oldalra, a szereplőknek van instagram fiókjuk...insane. Plusz betekintést nyerünk egy új kultúrába, egy ország tradicióiba.
Wikipédián azt írja, hogy 2017-ben készül amerikai verziója is, kíváncsi vagyok.

Brigi111 köszi minden fordítást! neked köszönhetően teljesen rákattantam a sorozatra. Remélem te is úgy látod, hogy érdemes volt lefordítanod, mert minden videód több ezres nézettséget hozott :)
ja, és az a poén, hogy több kedvencem is van a sorozatban.
Sajnos nem látom esélyét, hogy itthon bármelyik TV csatorna bemutatná a sorozatot, pedig nagyon jó!

ÉS Igen, jól gondoltam. Sana lesz a 4. éved főszereplője!!!
Brigitta 111! Nagyon számítok rád! :)

Igen. A kezdetektől nézem :)
Szomorú, hogy nem lesz több évada 😢😭
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!