Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A drót (The Wire) van olyan...

A drót (The Wire) van olyan jó sorozat, mint a Totál szívás (Breking Bad)?

Figyelt kérdés
Nem sok időm van sorozatokra, de valami jó sorozatnak örülnék. Eddig úgy volt, hogy a Peaky Blinders-hez kezdek hozzá, most viszont érdekelnének a véleményetek a The Wire-ről.
2018. dec. 6. 00:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem láttam egyiket se, de a Drótot már nem egy szavazáson minden idők legjobb sorozatának választották.
2018. dec. 6. 08:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Sok helyen a Breaking Bad-et nevezik minden idők legjobb sorozatának, sok helyen a The Wire-t, sok helyen a Sopranos-t. Ahogy látom legtöbben azért a Breaking Bad-et tartják a legjobbnak, abszolút jogosan.

A Breaking Bad-nél jobbat életemben nem láttam, de nincs is ilyen elvárásom, hiszen kétlem, hogy valaha is készülhet még egy olyan minőségű sorozat.

Mindegyik alapműnek számít, nagyon jó sorozatok, ajánlott mindegyikre sort keríteni.

Peaky Blinders is zseniális egyébként azt is csak ajánlani tudom, de még 3 évad jön belőle, úgyhogy abba csak akkor kezdj bele, ha nem zavar, hogy még nincs befejezve.

2018. dec. 6. 08:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem a Breaking Bad jobb, de a Wire is nagyon jó. Ha szereted a kicsit furcsábbat is, akkor nézz utána a Twin Peaks-nek is, nekem az a kedvencem.
2018. dec. 6. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!