Csatlakozna valaki a goodgame empire szövetségembe?
Világ 1 szerveren vagyok. Új szövetséget alapítanék és olyan tagokat keresek, akik komolyan veszik a játékot.
Jelezzetek válaszban vagy privát üzenetben!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Mit szeretnétek látni és/vagy mi a legesélyesebb hogy az lesz
Ha igen, lenne kedve valakinek egy csapatot alkotni? Vagy ha nem DonutSMP-n játszol, az sem baj, más szervert is kipróbálhatunk.
Heroes of stormban (talán ez a játék neve, de nem biztos) ott ha az egyik játékosjelölt elalszik mikor ott van előtte nagyban középen a kis lénye, akit kiválasztott, ha belealszik a játék elindulásába, és mondjuk 10 percig nem nyúl hozzá, de a többiek már kezdenék a...
Nagyon halvány emlékem van csupán, 2012 tájékán jászhattam, vagy néztem, ahogy a testvérem játssza. Egy y8 szerű oldalon volt azthiszem, de szinte biztos hogy browseres online játék. Halloweeni/ijesztő hangulatú, tematikájú, 2D játék, egy fekete fehér tehénnel kellett...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!