Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Csatlakozna valaki a goodgame...

Csatlakozna valaki a goodgame empire szövetségembe?

Figyelt kérdés

Világ 1 szerveren vagyok. Új szövetséget alapítanék és olyan tagokat keresek, akik komolyan veszik a játékot.

Jelezzetek válaszban vagy privát üzenetben!

2021. jún. 23. 14:51
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minek örülnétek, vagy mit gondoltok, hogy miről fog szólni a Red Dead Redemption 3?

Mit szeretnétek látni és/vagy mi a legesélyesebb hogy az lesz

Valaki játszik a DonutSMP nevű Minecraft-szerveren?

Ha igen, lenne kedve valakinek egy csapatot alkotni? Vagy ha nem DonutSMP-n játszol, az sem baj, más szervert is kipróbálhatunk.

Heroes of stormban ha az egyik játékosjelölt belealszik a játék elindulásába, és mondjuk 10 percig nem nyúl hozzá, de a többiek már kezdenék a...

Heroes of stormban (talán ez a játék neve, de nem biztos) ott ha az egyik játékosjelölt elalszik mikor ott van előtte nagyban középen a kis lénye, akit kiválasztott, ha belealszik a játék elindulásába, és mondjuk 10 percig nem nyúl hozzá, de a többiek már kezdenék a...

Emlékszik valaki erre a játékra?

Nagyon halvány emlékem van csupán, 2012 tájékán jászhattam, vagy néztem, ahogy a testvérem játssza. Egy y8 szerű oldalon volt azthiszem, de szinte biztos hogy browseres online játék. Halloweeni/ijesztő hangulatú, tematikájú, 2D játék, egy fekete fehér tehénnel kellett...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!