Stardew Valley-vel szeretnénk játszani a baratnőmmel, azonban nem tudjuk megoldani. Tudnátok tanácsokat írni?
Figyelt kérdés
Már próbálkoztunk Hamachival is és több programmal azonban nem nagyon értünk hozzá.2022. jún. 15. 18:55
11/20 A kérdező kommentje:
Hogy szeretnénk egy kicsit együtt játszani de nem szeretnénk 10ezer fortintokat kiadni egy játékért amit valószínűleg hamar megununk?
2022. jún. 15. 19:55
12/20 Kólauborkával válasza:
Én is “loptam” fiatalkoromban. Felnőttként utólag megvettem mindent, amit szerettem. Van amiben azóta is 0 órám van.
Szerintem fiatalon ez nem gáz, nem terheli a szülőket felesleges költéssel.
13/20 anonim válasza:
14 euró (5500 forint) a játék alapára, leárazva pedig 7-8, azaz feleannyi. 2500 forintot pedig megér a játék.
14/20 anonim válasza:
Pontosan ahogy #13 írta. Nem nagy összegekről beszélünk. Szóval ne erre hivatkozz ha már lopsz... -.-" Ez csak téged minősít kérdező...
15/20 anonim válasza:
#14 vagyok. Azt még tegyük hozzá hogy a játék ráadásul TELJESEN MAGYAR. Szóval pláne megéri az árát leárazáskor.
18/20 anonim válasza:
Talán ha legális verzióval próbálkoztok.
19/20 anonim válasza:
Minek emelted ki a kérdést csicska? Mégsem jó a lopott verzió? ;)
20/20 anonim válasza:
Szia, elmondanád hogy hogy tudtatok eggyüt játszani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!