League of Legends, Yasuo és további champ kérdések?
Szóval Yasuonak az R gombját csak azokra a champekre tudom használni akik a levegőben repülnek??
Továbbá mely champeknek nincs manájuk vagy energy-jük van?
Szerintetek egy manaless champ jobb(tudom relatív) egy manásnál? Ti melyikkel szerettek játszani manás vagy manaless??
köszi, nekem a manaless champek jobban tetszenek, mert nem kell a manára várni, vagy visszamenni feltölteni, persze nekem is vannak manás champek, de jobban szeretem a aminek nem kell...
És Yasuoval mi a helyzet??
Kapcsolódó kérdések:
Most készülök időpontot kérni, de teljesen kezdő vagyok ebben! Milyen vizsgálatokat célszerű előtte elvégeztetni? Úgy szeretnènk menni a konzultációra, hogy megvan minden lelet! Kb mennyi idő mostanában az első időpont? Vagy az is felmerült bennem, hogy ha fizetek...
Hogy bírjátok szex nélkül? Egy tapasztaltabb, vagy egy szintén szűz barátnőnek örülnétek jobban?
Holnap diéta? Mit adjak neki? Vigyem orvoshoz? Figyeljem éjjel vagy azér merjek aludni (hisz holnap is van nap)? Bocs, a buta kérdésekért
A védőnőnek kell beutalót adni rá vagy a háziorvosnak? Kell időpontot kérni? Vidéki vagyok, sajna a védőnő fabatkát sem ér! :(
Nekem van egy könyvsorozatom, ami 2006-os és 2008-as kiadásúak és szeretnék tőlük megszabadulni. Gondoltam, elvihetném az antikváriumba, de nem tudom, hogyan kell elintézni ezt. Helyes dolog úgy bemenni és megkérdezni tőlük, hogy eladhatom a könyveket? Az árak felől...
Az az igazság, hogy most szeretnék venni ps3-at. Nem tudom eldönteni, hogy slim-et vagy fat-et vegyek !? Miben jobb egyik, illetve másik? Valamint tud valaki olcsón, ahol beszerezhető-e a konzol. Köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!