Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » League of Legends, Yasuo és...

League of Legends, Yasuo és további champ kérdések?

Figyelt kérdés

Szóval Yasuonak az R gombját csak azokra a champekre tudom használni akik a levegőben repülnek??

Továbbá mely champeknek nincs manájuk vagy energy-jük van?

Szerintetek egy manaless champ jobb(tudom relatív) egy manásnál? Ti melyikkel szerettek játszani manás vagy manaless??

2014. márc. 26. 18:37
 1/3 anonim válasza:
Katarina, Tryndamere ezek amik jók... de az mindegy h manás vagy sem...
2014. márc. 26. 18:46
 2/3 A kérdező kommentje:

köszi, nekem a manaless champek jobban tetszenek, mert nem kell a manára várni, vagy visszamenni feltölteni, persze nekem is vannak manás champek, de jobban szeretem a aminek nem kell...

És Yasuoval mi a helyzet??

2014. márc. 26. 19:04
 3/3 A kérdező kommentje:
Már megtaláltam Yasuo-t, hogy hogyan kell vele működni, mégpedig itt le van írva: [link]
2014. márc. 26. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Szegedi Kaáli intézetről vélemények? További kérdések lentebb!

Most készülök időpontot kérni, de teljesen kezdő vagyok ebben! Milyen vizsgálatokat célszerű előtte elvégeztetni? Úgy szeretnènk menni a konzultációra, hogy megvan minden lelet! Kb mennyi idő mostanában az első időpont? Vagy az is felmerült bennem, hogy ha fizetek...

23/24 éves szűz fiúk! Miért vagytok még szüzek? További kérdések lent.

Hogy bírjátok szex nélkül? Egy tapasztaltabb, vagy egy szintén szűz barátnőnek örülnétek jobban?

1,5 éves kislányom az elmúlt kb 1 órában 4X hányt. Most alszik. Lehet-e 18 hónapos oltástól? Még sosem volt beteg, nem tudom mi a teendő. További kérdések lent.

Holnap diéta? Mit adjak neki? Vigyem orvoshoz? Figyeljem éjjel vagy azér merjek aludni (hisz holnap is van nap)? Bocs, a buta kérdésekért

Debrecenben az AFP-t hol veszik le? További kérdések lent!

A védőnőnek kell beutalót adni rá vagy a háziorvosnak? Kell időpontot kérni? Vidéki vagyok, sajna a védőnő fabatkát sem ér! :(

Ha valakinek fölösleges könyvei vannak, elviheti az antikváriumba eladni? (további kérdések lent)

Nekem van egy könyvsorozatom, ami 2006-os és 2008-as kiadásúak és szeretnék tőlük megszabadulni. Gondoltam, elvihetném az antikváriumba, de nem tudom, hogyan kell elintézni ezt. Helyes dolog úgy bemenni és megkérdezni tőlük, hogy eladhatom a könyveket? Az árak felől...

Miben jobb az, ha a ps3-nak nagyobb a merevlemeze? További kérdések lent.

Az az igazság, hogy most szeretnék venni ps3-at. Nem tudom eldönteni, hogy slim-et vagy fat-et vegyek !? Miben jobb egyik, illetve másik? Valamint tud valaki olcsón, ahol beszerezhető-e a konzol. Köszönöm.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!