Leauge of Legends kezdő jungler champ-ek?

válasza:Kezdő jungle-esként olyat válassz aminek van beépített életerő visszanyerő képessége vagy elég tankos, WW tökéletes választás elsőnek, maxold a Q-t amíg nem megy magabiztosan, gyorsan is tudsz farmolni vele, így gyorsan el tudod érni a 6-os szintet és mehet is a gank.
A többi champ-ról sorrend:
WW - ezt fentebb indokoltam
Udyr - egyszerű, mobilis
Rammus - Tankos, nehezebb meghalni vele, Q-val jó gankelés
Zac - tankos és ott a passivja, messzire ugrik
Xin Zhao - Gyors creepszedés sok damage, de papír
Reksai - Gyógyulás és tankos
Gragas - könnyű gank
Sejuani - Tankos, ultival jó gankelési lehetőség
Trynda - van beépített gyógyulás de nehéz a gank

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:vi jó a passive miatt, ha w-t maxolsz akkor olyan gyorsan szeded le a jungle szörnyket, hogy 6. percre lvl 6 leszel!
Én még szeretem skarnert, mert könnyű vele szedni a jungle-t, nagy attack speed (kristály tornyok alatt) elég tankos amit még a w is megnövel, könnyű a gank (az ulti, és az e miatt) és lvl 5 ön le lehet szedni egyedül a dragont!

válasza:

válasza:figyelj. ha kemény akarsz lenni csak lee sin- ezz! tudod mért?
megtanulsz wardolni
megtanulod kombinálni a skilleket
megtanulsz célozni (q)
megtanulsz a teamre hagyatkozni (mivel lee nem csak egy üssed vágjad 1v5be)
és persze flashelni is megtanulhatsz (ultija miatt)
stb...

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Eddig kb csak jungle-ben láttam, de találtam egy top-os buildet rá moba fire-n, és kíváncsi vagyok, hogy működik-e, esetleg valaki szokta-e oda vinni stb.
Tehát. Kipróbáltam ezt a játékot, de sok minden még nem tiszta. Az egyik, hogy hogyan lehet eldönteni, hogy melyik hős milyen lane-re való? Annyit sejtek, hogy nem a supportal célszerű középre menni, de úgy amúgy nem nagyon értem, jobbára oda megyek, ahol hiányzik...
Erdekelnek a lovoldozos, veres jatekok amikben szep a grafika, de barmilyen lehet. Szeretnek elkezdeni jatszani, de nem tudom melyik jatekokkal lenne erdemes. Tudnatok ajanlani kezdoknek? S olyan kene amit le lehet tolteni nem kell megvenni cd-n es...
A minecraftról lesz szó! Bájitalt akarok főzni az üstben de nem tudom hogy kell! Tudom hogy a főzőálványal kell de az 1.8.9ben még nincs szóval valaki segítene?
Amúgy 22es szinten vagyok (PRO) Inkább védekezni tudok és én szerintem jól tudok játszani csapatban!
Sokan azt mondják hogy egy elavult szar az egész...mások meg azt mondják hogy átlagos :/ Valaki konkrétan írja le nekem légy szíves hogy mennyire jó játék, mit kell tudni róla, mennyire elterjedt az a játék... Mindent amit csak tudtok róla.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!