Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Leauge of Legends kezdő...

Leauge of Legends kezdő jungler champ-ek?

Figyelt kérdés
Nem játszok olyan régóta, de már párszor próbálgattam a jungle-t Warwick-kal. Milyen champ-eket ajánlotok egy kezdő jungle-osnak? Esetleg sorrendet tudtok hozzá?

2016. júl. 17. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Kezdő jungle-esként olyat válassz aminek van beépített életerő visszanyerő képessége vagy elég tankos, WW tökéletes választás elsőnek, maxold a Q-t amíg nem megy magabiztosan, gyorsan is tudsz farmolni vele, így gyorsan el tudod érni a 6-os szintet és mehet is a gank.

A többi champ-ról sorrend:

WW - ezt fentebb indokoltam

Udyr - egyszerű, mobilis

Rammus - Tankos, nehezebb meghalni vele, Q-val jó gankelés

Zac - tankos és ott a passivja, messzire ugrik

Xin Zhao - Gyors creepszedés sok damage, de papír

Reksai - Gyógyulás és tankos

Gragas - könnyű gank

Sejuani - Tankos, ultival jó gankelési lehetőség

Trynda - van beépített gyógyulás de nehéz a gank

2016. júl. 17. 14:26
 2/15 anonim ***** válasza:
WW és Yi a legkönnyebb jungler a játékban és utánuk Nunu
2016. júl. 17. 14:51
 3/15 A kérdező kommentje:
Köszi :D Ment a zöld pacsiii :D
2016. júl. 17. 15:38
 4/15 anonim ***** válasza:
Xin Zhaoval jó tanulgatni az alapokat szerintem. 1v1-ben majdnem mindenkit versz és egyszerű mint a faék. És nem mellesleg olcsó.
2016. júl. 17. 16:02
 5/15 A kérdező kommentje:
Köszi :D Esetleg Vi-t érdemes kipróbálnom? Most heti free, és láttam pár embert vele jungelozni
2016. júl. 17. 16:05
 6/15 anonim ***** válasza:
Egy fokkal több skillt igényel, de ő sem a nehezebb kategória, próbáld ki, lehet megtetszik.
2016. júl. 17. 20:52
 7/15 anonim ***** válasza:

vi jó a passive miatt, ha w-t maxolsz akkor olyan gyorsan szeded le a jungle szörnyket, hogy 6. percre lvl 6 leszel!

Én még szeretem skarnert, mert könnyű vele szedni a jungle-t, nagy attack speed (kristály tornyok alatt) elég tankos amit még a w is megnövel, könnyű a gank (az ulti, és az e miatt) és lvl 5 ön le lehet szedni egyedül a dragont!

2016. júl. 17. 21:02
 8/15 anonim ***** válasza:
Volibeart senki nem mondja? A legnagyobb freeloo champ..
2016. júl. 18. 10:24
 9/15 anonim ***** válasza:
23%

figyelj. ha kemény akarsz lenni csak lee sin- ezz! tudod mért?

megtanulsz wardolni

megtanulod kombinálni a skilleket

megtanulsz célozni (q)

megtanulsz a teamre hagyatkozni (mivel lee nem csak egy üssed vágjad 1v5be)

és persze flashelni is megtanulhatsz (ultija miatt)

stb...

2016. júl. 20. 07:39
 10/15 anonim ***** válasza:
0%
Figyelj, ha kemény akarsz lenni akkor kimész sportolni a való életbe.
2016. júl. 20. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

LoL Warwick használható top-on?

Eddig kb csak jungle-ben láttam, de találtam egy top-os buildet rá moba fire-n, és kíváncsi vagyok, hogy működik-e, esetleg valaki szokta-e oda vinni stb.

League of Legends. Kezdő kérdések?

Tehát. Kipróbáltam ezt a játékot, de sok minden még nem tiszta. Az egyik, hogy hogyan lehet eldönteni, hogy melyik hős milyen lane-re való? Annyit sejtek, hogy nem a supportal célszerű középre menni, de úgy amúgy nem nagyon értem, jobbára oda megyek, ahol hiányzik...

Szamitogepes jatekokat tudtok ajanlani kezdonek? 14L

Erdekelnek a lovoldozos, veres jatekok amikben szep a grafika, de barmilyen lehet. Szeretnek elkezdeni jatszani, de nem tudom melyik jatekokkal lenne erdemes. Tudnatok ajanlani kezdoknek? S olyan kene amit le lehet tolteni nem kell megvenni cd-n es...

Valaki tud segíteni? Kezdő vagyok a játékba!

A minecraftról lesz szó! Bájitalt akarok főzni az üstben de nem tudom hogy kell! Tudom hogy a főzőálványal kell de az 1.8.9ben még nincs szóval valaki segítene?

Nem ismertek valami Rockét League Clant akik keresnek tagokat? (lehetőleg kezdő csapat legyen és hazai)

Amúgy 22es szinten vagyok (PRO) Inkább védekezni tudok és én szerintem jól tudok játszani csapatban!

Ki mit tud a bloodmoon nevű online regisztrációs játékról?

Sokan azt mondják hogy egy elavult szar az egész...mások meg azt mondják hogy átlagos :/ Valaki konkrétan írja le nekem légy szíves hogy mennyire jó játék, mit kell tudni róla, mennyire elterjedt az a játék... Mindent amit csak tudtok róla.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!