Miért követi Harryt Victor Krum a labirintusba?

válasza:

válasza:

válasza:#1 jól írta
Krum az Imperius hatása alatt állt és "Mordon" Kupor azt parancsolta intézze el Fleur-t meg Cedric-et (nem emlékszem már hogy a könyvben is Krum intézte volna el Fleur-t)
És amúgy a filmben is Cedric-et "akarja elintézni" rá is kiált hogy Diggory!

válasza:

válasza:mert a labirintus egy akadály pálya
ez olyan hogyha ügyesebb lett volna és fél perccel előbb odaér akkor nyer
de így kereshet másik utat
vagy csak szimplán azért hogy azt higgye közel van már és a következő akadálynál elbukik
nem tudom :)

válasza:Ááá akkor te voltál az a lány akit a buszmegállóban láttam a Harry Potter negyedik kötetével a kezében!! :)
Na jó, biztos nem :))
hello
1. fiú vok
2. buszmeg biztos nem mert a könyves bolt itt van a sarkon Pesten :))
SZAL BIZTOS NEM :))
Kapcsolódó kérdések:
SPOILER!Amikor a vége felé a temetőbe keverednek vagyis oda amiről mindig álmodott Harry. Amikor megvizsgálja a sír követ az van bele vésve hogy Tom Riddle assszem. Akk most ott van eltemetve Voldemort v mi? És az a ház ahol az elején meggyilkolták a gondnokot az tényleg Voldemort-ék háza volt?
A karácsonyi bálnál van, miután Hermione megérkezett. Akkor indul amikor a kapu kinyílik és a négy bajnok a párjával elindul befelé A SOUNDTRACK-ON NINCS RAJTA, de már itt gyik-on olvastam hogy a Gyűrűk urában is volt olyan szám ami nem került fel a soundtrackre
Nem tudom pontosan melyik részben van (talán a Tűz serlegében, és nem a serlegre gondolok), de egyszer Dumbledore fölé hajol és mintha valami gondolatot (először nekem úgy tűnt, mintha az ősz haját) abba a "szökőkút" szerűségbe dobja. Ha jól emlékszem ilyen kékes fénye...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!