Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van itt valaki aki ért a...

Van itt valaki aki ért a könyíráshoz?

Figyelt kérdés
Van egy elméletem meg egy témám amiről szeretnék nagyon írni és kéne egy kis segítség mert még egy pár dologban bizonytalan vagyok

2014. máj. 6. 21:24
 1/5 anonim ***** válasza:
53%
Ha te nem, akkor minek próbálkozol?
2014. máj. 6. 21:34
 2/5 A kérdező kommentje:
Lehet kissé rosszul tettem fel a kérdést a lényeg hogy a tartalommal tisztában vagyok és fogalmazni is tudok a segítség abban kell hogy ezeket a dolgokat hogyan alkalmazzam egy jó könyvhöz
2014. máj. 6. 21:41
 3/5 anonim ***** válasza:

A neten rengeteg cikket, írást, előadás-sorozatot találsz híresebb íróktól írástechnikáról, keresgess ilyeneket, elsősorban olyan íróktól, akikhez hasonló zsánerben szeretnél alkotni. Előny, ha tudsz angolul persze, mert nagyon kevés magyar fordítás van ezekről.

Szerintem gyakorlott és nemzetközileg elismert regényírók vaskos tapasztalattal a hátuk mögött nem függnek fürtökben a GYK-n, márpedig tőlük érdemesebb tanulni.

2014. máj. 6. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tanács: hallgass a könyved hangulatához illő zenét az írás közben. Ezáltal úgymond megfelelő ' hangulatba hozod magad' ami pedig nagyon megdobhatja a műved értékét.

Én is a legnagyobb sikeremet a requiem for a dream rongyosra hallgatása mellett értem el. Naggggyon durva zene.

Ha akarod elküldöm a novellámat, írj üzibe

Eleinte kicsit fura lesz zenehallgatás közben írni, de előbb-utóbb megszokod, és ez sokat javít majd a műved színvonalán.

Az 1-es válaszolónak azt, hogy: mindenki volt egyszer kezdő

Remélem segíthettem :D

2014. máj. 7. 12:37
 5/5 A kérdező kommentje:
12:37-es köszönöm a hasznos választ és kipróbálom az általad ajánlott módszert bár kissé bizonytalan vagyok mert eddig még csak olvasás közben hallgattam zenét de nagyon hatásosnak tűnik már így is hogy csak pusztán olvasom.
2014. máj. 7. 13:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!