Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kijöttek már? Pls, nagyon...

Kijöttek már? Pls, nagyon olvasni szeretnék már!

Figyelt kérdés
Kijöttek már ezek a könyvek: D.A.C. 3, Hűvösvölgyi suli 5, B Épület 2, Időfutár 4? Ha nem, akkor mikor jönnek ki, és addig ha tudtok, ajánlanátok jó (és ezekhez hasonló) könyvet? Aki tud valamit, légyszíves írja le! Légyszi komoly válaszokat!

2014. aug. 28. 15:40
 1/3 anonim ***** válasza:
A Hűvösvölgyi suli 5. 2014. október 31.-én fog kijönni. A többiről nem tudom, hogy mikor fog kijönni. Ezekhez hasonló könyvet nem tudok ajánlani, mert nem olvasok ilyeneket. Esetleg a Szent Johanna gimit elolvashatod, habár nekem nem tetszett.
2014. aug. 28. 18:46
 2/3 anonim ***** válasza:
A Balla Adrienn van még, ami magyar gimis sorozat és új. Cicerós.
2014. aug. 31. 16:14
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Sajnos Az alibi nem nagyon tetszett, a Szent Johanna gimit pedig már elolvastam... De ha tudtok még valamit, szívesen elolvasom, és az eddigi válaszokat is nagyon-nagyon köszi! :)
2014. szept. 7. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!