Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Pdf? Honnan és hogyan?

Pdf? Honnan és hogyan?

Figyelt kérdés
Tudom ez egy kicsit röhejes de nagyon új nekem az online olvasás,eddig mindig kézzel fogható könyveket olvastam és nem igazán volt szerencsém ezt a fajta olvasási módot kipróbálni. Segítenétek abban,hogy milyen letöltési programok lennének a legjobbak ezen a téren? Pl: EBook? Ez jó?

2016. jún. 23. 10:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ennek fuss neki még egyszer, mert a vége az kusza lett. Mit akarsz? Mit szeretnél olvasni? Számítógépen? Tableten? Ebook olvasón?
2016. jún. 23. 10:36
 2/6 A kérdező kommentje:
Na igen.. látszik nem értem. :) Tabletem van(tableten is szeretnék olvasni),és letudom tőlteni ezt az Ebook alkalmazást.
2016. jún. 23. 11:46
 3/6 nymphadora204 válasza:
52%

PDFben olvashatsz nyugodtan tableten, az EBook az egy úgynevezett EBokk Readerre kifejlesztett formátum, erről küldök linket, lényege hogy csak olvasni lehet vele és nem rontja a szemet :)

[link]

2016. jún. 23. 12:55
 4/6 anonim ***** válasza:
58%

A PDF olvasáshoz szerintem nem a legideálisabb, mert fiz az oldalak mérete (margók, szerkesztés, sorok hossza). Gyakorlatilag az oldalakról "fotó" készül.

Az epub és mobi jobbak, mert ott mindig a készüléked méretéhez és a te általád beállított betűmérethez és margóhoz mérten igazítja a tördelést.

Magyarul; ha én a telefonomon akarok olvasni, akkor hiába nagyítom a PDF filet, képernyőn mozgatni kell minden oldalt, hogy lássam az írást. A többi formátumnál mindig csak annyi szüveget mutat, amit kényelmesen láthatsz a képernyő méretén.

Letölteni én pl. torrent oldalakról szoktam. Lginkább angolul olvasok, arra a legjobb a kat.cr, magyarra pedig az nCore, de az meghívásos.

Nekem van egy Kindle ebook olvasó eszközöm, az az ebupot nem ismeri fel, VISZONT van egy nagyon jó program, a Calibre, ami konvertál mobira.

2016. jún. 23. 13:32
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as válaszoló, de lehet tableten is olvasni minden formátumot a megfelelő applikációval. Ne beszélj butaságokat. Még akér okostelefonon is lehet.
2016. jún. 23. 13:34
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2016. jún. 29. 14:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!