Valaki nem olvadná el egy novellámat?
Figyelt kérdés
Eddig nem nagyon foglalkoztam ilyesmivek, csak magamban találtam ki történeteket meg ilyesmi...Viszont most gondoltam, leírok egyet, a magyartanárom mondta, hogy jól írok, szerintem nem, de ez annyira nem lett rossz, remélem.Szóval, ha valakinek lenne kedve, az elolvashatná és elmondhatná a véleményét róla.2016. jún. 29. 11:16
1/7 anonim válasza:
A kérdésedet is kínszenvedés volt végigolvasni, úgyhogy eszembe sincs egy hosszabb szövegedet "elolvadni".
3/7 anonim válasza:
Elküldheted, de ha neked sem tetszik a magad írása igazán, akkor az már régen rossz.
4/7 A kérdező kommentje:
1.nek-->az emberek fele nagyjából nem használ ékezeteket, bocs, hogy elgépeltem.
A többieknek meg-->jó lesz nektek kézzel írva, mert úgy van az eredeti, vagy gépeljem be?
2016. jún. 30. 00:22
5/7 anonim válasza:
1: a begépelés mindig jó, mert ellenőrzöd magadat, hogy mekkora hülyeséget írtál és ki tudod javítani -> nem bántásból, tapasztalatból mondom
2: nekem elküldheted, ha nem egy sablonsztori és lényeges mondanivalója van, akkor jó lesz
7/7 anonim válasza:
Kicsit késve írok, de engem is érdekelne ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!