Mi a véleményetek? Folytassam ezt a kis irományt?
Wattpadon elkezdtem könyvet írni,de még nem volt bátorságom publikálni. A címe: THE EVIL
A történet egy lányról szól, aki egy napon megtalálja saját nővérének holttetét a saját hállószobájában.
Nem hagyományos módon gyilkolák meg.A holttestének megtalálója (azaz a főszereplőnk) különös jeleket figyel meg, amik éreztetik vele, hogy nincs minden rendben. Megismerkedik a gonosszal, óriási pofonokat kap az élettől, amik nem akarnak véget érni. Egyre több veszélyes személy lép be az életébe, és nem tudja, hogy kiben bízhat meg, s kiben nem.
Részlet:
Aprót kortyoltam a még tűzforró gyümölcsteámból. Az édeskés folyadék lecsúszott a nyelőcsövemen és melegséggel árasztotta el az egész testemet. Titokban Annet figyeltem, aki egy újabb adag fát dobott a kandallóban lévő tűzre. Homlokán izzadságcseppek gyöngyöződte, tekintete fáradtságról,kimerültségről árulkodott. Rövid, barna haját füle mögé tűzte, majd lehuppant a mellém. Még sose éreztem őt ilyen közel magamhoz. Mindig is legjobb barátnőknek tarottam magunkat, de amióta tudom, hogy mindketten egy ördögi háború részei vagyunk, sokkal jobban kötődök hozzá. Ő tudja mit érzek, még akkor is, ha nem élte át azt, amit én.
-Léteznek még más misztikus lények is? Mármint a démonokon kívül?-kérdeztem hirtelen. Anne szórakozottan elmosolyodott, majd begyömöszölt a feje alá egy rózsaszín párnát.
-Rengeteg tévhit van ezzel kapcsolatban.-kezdte.- Vannak, akik azt állítják, hogy igenis léteznek tündérek, szirének és más csodálatos lények. Egyesek azt az elvet tartják helyesnek, miszernt csak démonok és varázslók léteznek. Nos most elmondom neked a keserű igazságot: a jó meghalt, még mielőtt mégszülethetett volna. Soha nem léteztek tündérek, és nem is fognak. Világunkat már a kezdetektől fogva a gonosz irányítja, és ez ellen egyenlőre semmit sem tudunk tennni. A démonok markában vagyunk, és úgy játszadoznak velünk, akár a bábukkal.
Ennyi lenne a részlet. Őszinte válaszokat írjatok, kérlek. Nagyon örülnék egý kis építő jellegű kritikának. BTW amúgy 12 éves vagyok :)
Nahát, idősebbnek hittelek :D
Egyébként szerintem mindenképpen folytasd, jó lesz ez
A megfogalmazások is rendben vannak
Remélem sikerülni fog
persze hogy folytasd...
Azt hogy jó lesz-e kitudja, persze nem valószínű, de ha abbahagyod akkor soha nem is lesz
Szerintem ez nagyon jo !
En amikor olvastam azt hittem egy huszon eves valaki irta
Tehetséges vagy Szerintem !
Szoval folytasd
Szia!
Nos, a soraidat olvasva én is azt hittem, már legalább 18 múltál, vagy még több. :D
Örömteli ilyen fiatalon ilyen tehetséges "író(ka)t" látni, bár manapság ezekből tényleg nagyon kevés van. Szóval, gratulálok! :)
Bármikor olvasnám ezt a történetet, remélem, hamar publikálod is, hisz' engem eleve nagyon érdekelnek a démonos dolgok (oké, ezt most a Supernatural-fan énem mondatja velem :D), szóval hajrá! Én szurkolok!
ui.: Még ha nem is rakod ki sehova, csak a gépeden pihen nagy magányosan, akkor se merészeld abba hagyni!Megértetted? Nagyon jó! :)
Köszönöm szépen :) Wattpadon a nevem: Uncsallogato
Erre a profilra fogom felrakni a sztorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!