Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » 13 éves vagyok és egy "könyvet...

13 éves vagyok és egy "könyvet" szeretnék írni. (A blogomra) Nektek mi a véleményetek? (A szöveggel kapcsolatban? Címe nincs

Figyelt kérdés
Kármen mindössze egy 23 éves lány. Aki fiatalon lett anyuka.Prágában éli minden napjait, kisfiával. Egy flancos kávézóban a cafe imperialban robotol . Főszereplőnk újdonsült lakasaból , menekülni kenyszerül.Az utcara keveredik gyermekevel. Kármen igazi álmodozó, mindenre talál megoldást . Alkalomadtán a csillagos ég alatt kell éjszakázniuk a 4 éves Noellel. Vagy történetesen hajóval szelni az óceánt. Mindenütt veszély leselkedik rájuk. Mi az úti cél? Los angeles, sem nyújt biztonságot? Ki elől menekül anya és fia? Vajon teljesül egy régóta dédelgetett álom?
2016. júl. 4. 15:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
50%

"Nem tudom, az elso megis miert van lepontozva? Azert, mert tetszik neki a tortenet, mar kapasbol hulyeseget irt?"

Engem is lepontoztatok, csak azért, mert leírtam, mait gondolok - és ami mellesleg teljesen jogos a fenti macskakaparásra.

Nem fogok csak azért istenítő, "huh ez de jóóóóóóó, folytasd" álszenteskedéseket írni, csak azért, hogy felpontozzanak.

Szánalmas ez a módi a GYK-n.

2016. júl. 4. 17:41
 12/16 anonim ***** válasza:
En nem pontoztam le senkit. Es azt sem ertem, en miert vagyok. Igen, nekem tetszik, SZERINTEM nem rossz. Es ez meg szerintem jogos. Ennek ellenere en nem adtam senkinek semmilyen ertekelest, mivel a kerdezo velemenyeket kert, mindenkiet. Itt pedig mivel az emberek izlese kulonbozo, nincs jo es rossz. Neked macskakaparas, masnak lehet, hogy tetszik majd. Ettol meg neked es nekem is lehet igazam. Es senki nem mondta, hogy istenitsd.
2016. júl. 4. 18:02
 13/16 A kérdező kommentje:

Noémi mindössze egy 27 éves lány,aki fiatalon lett anyuka .Prágában éli minden napjait kisfiával. Egy csapnivaló kávézóban robotol . Főszereplőnk újdonsült lakasát elhagyni kényszerül ,férje zaklatása miatt . Az utcára keveredik gyermekével. Noémi igazi álmodozó, mindenre talál megoldást .Röpke ideig barátnőjénél húzódik meg Los angelesben. Alkalomadtán a csillagos ég alatt kell éjszakázniuk a 4 éves Noellel, vagy történetesen hajóval szelni az óceánt. Mindenütt veszély leselkedik rájuk. Mi az úti cél? Los angeles, sem nyújt biztonságot? Miért menekül anya és fia?

Egy picit megmásítottam.

Mindenkinek a véleménye érdekel.A "kritika"is  örülök ha írtok

2016. júl. 4. 18:27
 14/16 PresidentEvil ***** válasza:

A probléma ugyanaz, mint volt. Írtál valamit, ami fülszövegnek elmegy, de azt a kész könyvhöz kell írni. Majd, ha befejezted. Én magát a történetet akarom látni.

"Mi az úti cél? Los angeles, sem nyújt biztonságot? Miért menekül anya és fia?"

Igen, ezt akarom megtudni. Te tudod a válaszokat?

2016. júl. 4. 19:19
 15/16 A kérdező kommentje:
Igen tudom!
2016. júl. 4. 19:46
 16/16 anonim ***** válasza:
30%

Elkezdeném olvasni ha ez egy könyv hátán lenne de én egy-két dolgot hozzáfűznék

"Kármen igazi álmodozó, mindenre talál megoldást ."

Lesz*rjuk :D hogy milyen Kármen + ezt tettekkel kellene bizonyítani, nem azzal hogy leírjuk hogy ilyen meg olyan (és annak is a könyvben kell lennie nem a leírásban)

Mégis miért leselkedik rájuk mindig veszély? Dagadt a nő és fél hogy beszakadnak alatta a székek?

Miért menekülnek?

2016. júl. 5. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!