13 éves vagyok és egy "könyvet" szeretnék írni. (A blogomra) Nektek mi a véleményetek? (A szöveggel kapcsolatban? Címe nincs
"Nem tudom, az elso megis miert van lepontozva? Azert, mert tetszik neki a tortenet, mar kapasbol hulyeseget irt?"
Engem is lepontoztatok, csak azért, mert leírtam, mait gondolok - és ami mellesleg teljesen jogos a fenti macskakaparásra.
Nem fogok csak azért istenítő, "huh ez de jóóóóóóó, folytasd" álszenteskedéseket írni, csak azért, hogy felpontozzanak.
Szánalmas ez a módi a GYK-n.
Noémi mindössze egy 27 éves lány,aki fiatalon lett anyuka .Prágában éli minden napjait kisfiával. Egy csapnivaló kávézóban robotol . Főszereplőnk újdonsült lakasát elhagyni kényszerül ,férje zaklatása miatt . Az utcára keveredik gyermekével. Noémi igazi álmodozó, mindenre talál megoldást .Röpke ideig barátnőjénél húzódik meg Los angelesben. Alkalomadtán a csillagos ég alatt kell éjszakázniuk a 4 éves Noellel, vagy történetesen hajóval szelni az óceánt. Mindenütt veszély leselkedik rájuk. Mi az úti cél? Los angeles, sem nyújt biztonságot? Miért menekül anya és fia?
Egy picit megmásítottam.
Mindenkinek a véleménye érdekel.A "kritika"is örülök ha írtok
A probléma ugyanaz, mint volt. Írtál valamit, ami fülszövegnek elmegy, de azt a kész könyvhöz kell írni. Majd, ha befejezted. Én magát a történetet akarom látni.
"Mi az úti cél? Los angeles, sem nyújt biztonságot? Miért menekül anya és fia?"
Igen, ezt akarom megtudni. Te tudod a válaszokat?
Elkezdeném olvasni ha ez egy könyv hátán lenne de én egy-két dolgot hozzáfűznék
"Kármen igazi álmodozó, mindenre talál megoldást ."
Lesz*rjuk :D hogy milyen Kármen + ezt tettekkel kellene bizonyítani, nem azzal hogy leírjuk hogy ilyen meg olyan (és annak is a könyvben kell lennie nem a leírásban)
Mégis miért leselkedik rájuk mindig veszély? Dagadt a nő és fél hogy beszakadnak alatta a székek?
Miért menekülnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!