Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet olvassak?

Milyen könyvet olvassak?

Figyelt kérdés
Még sosem olvastam el egyetlen könyvet sem de el szeretném kezdeni az olvasást . Rengeteg könyv van én pedig nem tudom mivel lenne érdemes elkezdeni . Témák amik érdekelnek a testepites sikeresség stb . Remelem van valaki aki átérzi és tud ajánlani valami jót :D

2018. okt. 22. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Száll a kakukk fészkére. Ez "kicsit" húsba vágóbb témákat dolgozz fel a testépítés/sikerességnél. Ha elolvasod (és meg is érted) akkor valószínű el kezded szeretni az olvasást. (Viszont kevés ilyen remekmű van, ha tetszett és érdekel majd még ilyesmi, nyugodtan privizz, tudok még ajánlani.
2018. okt. 22. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
Én két okból olvasok, hogy tanuljak vagy kikapcsolódjak. Testépítésről-sikerességről nem olvasni kell, csinálni. Keress inkább kikapcsolódás-vonalon.
2018. okt. 22. 14:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Utolsó : az te vagy . A nagyobb testépítők sok könyvet olvastak a testepitesrol látszik te nem mozogsz ebben a sportágban
2018. okt. 22. 16:17
 4/4 anonim ***** válasza:

A testépitésről....

És az oldal alján vannak hasonló könyvek:

[link]

2018. okt. 23. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!