Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Ki a kedvenc Mamamoo tagok...

Ki a kedvenc Mamamoo tagok (K-pop)?

Figyelt kérdés
Nekem a kedvencem Hwasa és Solar. Bár Solar inkább már wrecker nekem. De nektek ki?

2023. aug. 18. 22:46
A kérdező szavazást indított:
Solar
Moonbyul
Wheein
Hwasa
Mindenki tetszik
19 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Hwasa
2023. aug. 19. 13:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is Hwasa (tudom, hogy leírtam). Amúgy kérdésben: tagod*
2023. aug. 19. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nekem is Hwasa meg egy kicsit még Wheein
2023. aug. 19. 16:52
 4/4 anonim ***** válasza:
Wheein egyértelműen! Annyira imádom!
2025. máj. 10. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Ki szerintetek a legjobb és a legrosszabb videós?

Számomra a legjobbak: 1. Zsozeatya 2. FanMadeMaker 3. HackerB1 (RIP :'( ) 4. OwnMcKendry 5. LuckeY 6. RetroShock 7. ST22Lacika 8. Szirmai Gergő 9. Dancsó Péter 10. Kopkuk (nem tudom, hogy őt ismeritek-e, ő egy UG YouTuber) +1 Nessaj Akiket pedig a...

ATEEZ fanok! Ki a kedvenc tagotok az ATEEZ-ből?

Én új vagyok, de az 1. kedvencem az Wooyoung, wrecker-em San. Van még másik 1 kedvencem, Yunho! Nektek ki a kedvencetek?

Ki a kedvenc videósotok? És ki az, akit utáltok?

A kedvenc videósaim: LuckeY Nessaj TheVR RetroShock Radics Peti GoodLike Szalay Isti UNFIELD Dancsó Péter BENIIPOWA Zsozeatya meg néha Szefit is szoktam nézni Akiket utálok: HErBY SoDI Filmkiller Zoli Laura és Norman TheShowK ViccElekRobi Szabyest iRon Channel 2SIDE

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!