Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek a shinee mű?

AceLoveYou kérdése:

Szerintetek a shinee mű?

Figyelt kérdés
mármint tudjátok gondolom h h értem XD

2014. máj. 13. 22:09
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem tudjuk hogy érted.
2014. máj. 18. 01:57
 2/4 A kérdező kommentje:
hát h pl:sokszor playbackelnek vagy h a műsorokban megjátszák magukat meg ilyenek tudom h egy kicsit hülye kérdés és azt is tudom h erre nem tudunk pontos választ csak a véleményetekre vagyok kíváncsi :)
2014. máj. 18. 09:59
 3/4 anonim válasza:

Aigoooo xD

Igen értem hogy hogy érted :D

Ha érdekel a SHINee, akkor írj rám priviben, és kérdezz amit csak szeretnél, ugyanis Hattalmas SHINee fan vagyok^^

Várom a privi üzit^^

Egyébként pedig nem mű! A playback náluk nem gyakori fogalom, soha nem playbackelnek, talán ha nagyon olyan a koreográfia, hogy máshogy nem tudják megoldani.

NEM MŰ!

2014. aug. 6. 17:27
 4/4 ncskcsk ***** válasza:

Ugyanannyira mű, mint minden más Kpop vagy pop banda. Vannak nekik is betanult válaszaok, vagy kérdések, amik elől kitérnek szépen interjúadásnál, etcetc. Az más, hogy amennyire tudják a saját egyéniségüket beleviszik a műsorukba, de ugyanezt csinálja mindenki. A showbizniszben semmi sem természetes 100%-ra.

Ha a mű kifejezést a fellépéseikre érted, akkor be kell vallani, hogy a SHINee is playbackel. Néha. Ha a koreó megköveteli, vagy fáj a torkuk vagy hasonló. De ez ritkán fordul elő más kpop bandákhoz képest. És egyből meglátszik akkor a fellépésen, borzalmasan tudnak playbackelni X_D

2014. dec. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!