Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Hogyan lehet üzenetet küldeni...

Hogyan lehet üzenetet küldeni külföldre egy hírességnek?

Figyelt kérdés

2015. jan. 14. 21:37
 1/2 anonim válasza:
Milyen üzenetre gondolsz? És mennyire híresség az a híresség? Ettől függ..
2015. jan. 16. 17:14
 2/2 anonim válasza:

twitteren kezdj el sokszor kiírni egy hashtaget, lehetőleg kérj meg másokat hogy segítsenek.

ez lehet pl : #ReadMeRihanna vagy hasonlók.

Ha sikerült írd meg :)

2015. jan. 27. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Küldtetek már postán külföldi hírességnek autogram kérő levelet? (bőv. Lent)

Csak,mert gondolkodom rajta,még nem csináltam soha ilyet,bár olvasom gyakorin csomó ilyen kérdés van és kell válaszboríték is.Én Szlovákiában élek és nem sűrűn adok fel levelet postán.(hát még ilyet :D) Angol tudásom is a kezdő szint legalján van,szóval szeretném,ha...

Honnan lehet tudni, hogy mikor érkezik meg a repülője, egy külföldi hírességnek?

Ugye július 6.-án lesz a Volt fesztivál,és már régóta szeretnék egy autogrammot az Arctic monkeys tagjaitól.Most itt a lehetőség,de nem tudom hogy mikor kéne kimennem a reptérre hogy összefuthassak velük. Honnan lehetne begyüjteni az infót,arról hogy mikor érkeznek meg?

Autogramkérés levélben külföldre, de a postán folyton elutasítottak, hogy nem megoldható? SEGÍTSETEK PLS GYORSAN, SZORÍT AZ IDŐM, aki adott már fel...

Sziasztok!Kénék egy kis segítséget mert a postán már 5x elküldtek,hogy nem megoldható,vagy csak nagyon bonyolultan..Igazából augusztus végére lennének ajándékba az autogramok már meg van mind írva,megvan címezve,bele is van téve a boríték...tehát minden ami kell úgy...

Van itt olyan aki küldött már levelet külföldre színésznek?

Szeretnék egy levelet küldeni amiben aláírást kérek (olvastam hogy lehet ilyet) az egyik kedvenc színészemnek..Amerikába, természetesen angolul de nem tudom hogyan csináljam! A címe az megvan de postán hogy kell feladni és eljut egyáltalán a levél Amerikába? Hol kellene feladnom?

Milyen ajándékot lehetne küldeni egy hírességnek?

Van egy számomra nagyon kedves híresség, és szeretnék neki küldeni valamit. Nem a legdrágább legcsicsásabb dologra gondolok, mert olyat tud venni magának, hanem valami személyeset, vagy amiről tudja, hogy Magyarországról küldik neki. Negyvenes nőről van szó.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!