Hogyan lehet üzenetet küldeni külföldre egy hírességnek?
twitteren kezdj el sokszor kiírni egy hashtaget, lehetőleg kérj meg másokat hogy segítsenek.
ez lehet pl : #ReadMeRihanna vagy hasonlók.
Ha sikerült írd meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Csak,mert gondolkodom rajta,még nem csináltam soha ilyet,bár olvasom gyakorin csomó ilyen kérdés van és kell válaszboríték is.Én Szlovákiában élek és nem sűrűn adok fel levelet postán.(hát még ilyet :D) Angol tudásom is a kezdő szint legalján van,szóval szeretném,ha...
Ugye július 6.-án lesz a Volt fesztivál,és már régóta szeretnék egy autogrammot az Arctic monkeys tagjaitól.Most itt a lehetőség,de nem tudom hogy mikor kéne kimennem a reptérre hogy összefuthassak velük. Honnan lehetne begyüjteni az infót,arról hogy mikor érkeznek meg?
Sziasztok!Kénék egy kis segítséget mert a postán már 5x elküldtek,hogy nem megoldható,vagy csak nagyon bonyolultan..Igazából augusztus végére lennének ajándékba az autogramok már meg van mind írva,megvan címezve,bele is van téve a boríték...tehát minden ami kell úgy...
Szeretnék egy levelet küldeni amiben aláírást kérek (olvastam hogy lehet ilyet) az egyik kedvenc színészemnek..Amerikába, természetesen angolul de nem tudom hogyan csináljam! A címe az megvan de postán hogy kell feladni és eljut egyáltalán a levél Amerikába? Hol kellene feladnom?
Van egy számomra nagyon kedves híresség, és szeretnék neki küldeni valamit. Nem a legdrágább legcsicsásabb dologra gondolok, mert olyat tud venni magának, hanem valami személyeset, vagy amiről tudja, hogy Magyarországról küldik neki. Negyvenes nőről van szó.
Képet is linkelhettek.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!