A 90-es években több kábelcsatornát (pl HBO, Spektrum stb) kazettás módszerrel játszottak le. Milyen hosszú kazetta volt az, hogy ráfért az egész műsor? Mert azért jellemzően nem 2-3 óráig tartott, ami egy kazetta tipikus hossza.

válasza:A legtöbb kazettás terjesztésű csatorna 4 órás műsoridőben működött, 240 perces kazetta pedig a '90-es években már létezett.
Az HBO egy érdekes kérdés abból a szempontból, hogy már a műholdas elosztás elindítása előtt is hétköznap ~9,5 és hétvégén 18 órában sugározott.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Költözés előtt állunk. Tv nem lesz bekötve az új lakásba, az biztos. De néha a spektrumot meg a natgeot szívesen néznénk. Lehetséges valahogy? (Most főleg a legális megoldások érdekelnek, akár fizetős opció is belefér.)
Még régebben ment, talán spektrumon. Úgy kezdődik, hogy zöld számok számolnak vissza. Minden epizód másról szólt, volt például horrorosabb rész is, de inkább állatokat mutattak be. Valamint mindig bevágtak egy animációt is. Ha jól emlékszem néha top listák is voltak.
A tv-m FHD, tehát nekem max 1080i-ben jött volna amúgy is, viszont nem derült ki, hogy 4K-ban jött az adás és ha 4K tévém lenne, akkor ilyen adást is nézhettem volna, vagy csak a filmet forgatták 4K-ban, de ettől függetlenül 1080-ban adták le. Nem láttam az adást,...
Anno 2005-2010 körül ment a Spektrumon egy műsor ahol 3-an (2 pasi meg egy csaj) (Azt hiszem az egyik Alex egy másik meg Paul volt) akik bemutattak bolti lopásokat. Talán Svindlisek volt a címe Valaki emlélszik erre a műsorra?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!