Az emberek többsége miért kategorizálja be magát különböző zenei divatirányzatokba (rocker, diszkós, metálos, technos, punk stb)?
Én többféle műfajt is hallgatok , de talán mégis rockot legtöbbször , de ettől függetlenül nem kategorizálom be magam zenei divatirányzatokba , "ami megtetszik" alapon szoktam zenét hallgatni. Nincs bajom a rockerekkel ,rengeteg jó arc van közöttük , ugyanakkor sok olyan is van aki előszeretettel fikázza mások ízlését , sőt még a rocker társaikat is fikázzák , pl azzal "hogy nem hallgat elég kemény zenét". Persze a diszkósoknál meg a többi zenei fanatikusnál is megfigyeltem már hasonlót , hogy az utálkozás megy oda-vissza intelligencia szinttől függően.
Igazából ami a kérdésemet illeti én azt gondolom , hogy erre a válasz az , hogy tartoznia akarnak valahová , de talán itt ennél többről is van szó ?

válasza:

válasza:Én meg "rapdiszkórg" vagyok :D.
Keményen tolom az old school-t és mellette a House zenék különböző alfajait pl. minimal, EDM, deep, dubstep, trap. Az öltözködésem elárulja legtöbbször, hogy melyik kiadót hallgatom (rap).
Miért lenne baj ez a megkülönböztetés? Szerintem nem az.
Ja és már régen rossz az ha valaki csak "dívatból", csak is azért hallgatja egy adott stílust mert szeretne valahová tartozni...

válasza:Szerintem ahany zenet hallgat az ember, annyival erez tobbet. Oke hogy a beatles, pink floyd es tarsai megannyi zenei bravurt alkotott - es masnak nem is kell tobn - nekem nem okoz lelki terrort hogy utanuk kokemeny psy trance, hip-hop, indie vagy metal szoljon.
Amit eppen erzek, azt hallgatom, es nem erdekel ha ez miatt kkkozosktenenek. Bar nem teszik, hal isten a tarsasagom is ertelmesebb :-)
Tizenhét fö

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amikor még régen diszkós voltam, és hallgattam 2-3 évvel ezelőtti diszkó zenét, azt mondták rá a diszkósok: Minek ez, már 20 ezer éves zene, minek hallgatsz ilyet? Most rocker vagyok és hallgatok mostani és 1980-as évek beli rockot, metal-t. És senki nem kérdezi...
(Pl. Rocker, rapper, diszkós, emo stílus. )
Ne nevessetek ki, légyszi! Saját stílusom van. 16/L
17/L vagyok,orvosira szeretnék menni, tök normális, semmi rockos beütésem nincs (nem színes a hajam, nem hordok szegecses, bőr cuccokat), jó tanuló. Eddig csak a pop-ot szerettem meg ezeket az értelmetlen techno zajokat, de barátnőm (aki rockos stílusú) mutatott...
Eddig életemben 2 szép lányt láttam, aki rocker az összes többi szépség ott rázza a seggét a diszkóban(ahová én soha be nem teszem a lábam). Ha meg emlitem nekik, hogy én milyen műfajt szeretek, akkor már nem is érdeklem őket...csak ott qrják el, hogy én semmilyen...
A lány öltözködése tükrözi a zenei izlését. Mit gondolnátok,ha egy ilyen párost látnátok?Vagy,ha az egyik haverotok egy ilyen lánnyal jönne össze?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!