Mit gondolnátok, ha látnátok egy goth/rocker lányt, egy diszkós fiúval? Akik együtt vannak.
A lány öltözködése tükrözi a zenei izlését.
Mit gondolnátok,ha egy ilyen párost látnátok?Vagy,ha az egyik haverotok egy ilyen lánnyal jönne össze?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kínosan figyel hogy ne lássak semmit!Lehet hogy én vagyok parás de én nyugodtan megnyitom ezeket az oldalakat előtte,nincs titkolni valóm.
Majdnem másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, és egyszerűen nem érzem már hogy szüksége lenne rám, de azt se hogy szeretne. Gyakran kételyes helyzetekben hagy engem, amiért a bizalmam felé romlott egy kicsit. Szeretem, de úgy tűnik hogy csak én akarok megoldást, neki...
18/F vagyok, és van egy 16/L barátnőm, nem lakunk egy városban, ő nem messze egy kis faluban él mellettünk. Fél éve vagyunk együtt, és elég keveset találkozunk, ami engem eléggé zavar! Szerintetek 1 héten mennyit kellene találkoznunk?? Jelenlegi találkozásaink: 1 Héten, 1x :(
Személyes tapasztalatok, történetek?
A barátnőmmel nyári szünetben szinte minden nap együtt vagyunk, és nem hogy megunnánk egymást, inkább sokkal jobb lett, jobban megismerjük egymást, és ugyan vannak ilyen kis besértődések, veszekedések hülyeségeken, de sokkal jobban megvagyunk, mint amikor suli van, és...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!