Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondolnátok, ha látnátok...

Mit gondolnátok, ha látnátok egy goth/rocker lányt, egy diszkós fiúval? Akik együtt vannak.

Figyelt kérdés

A lány öltözködése tükrözi a zenei izlését.

Mit gondolnátok,ha egy ilyen párost látnátok?Vagy,ha az egyik haverotok egy ilyen lánnyal jönne össze?

2012. júl. 7. 14:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
82%
ő dolguk...
2012. júl. 7. 14:13
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit.
2012. júl. 7. 14:13
 3/18 Hole Hunter ***** válasza:
93%
Tán két külön fajról van szó?...semmi extra. Attól, hogy más a zenei ízlésük, még lehetnek egy pár.
2012. júl. 7. 14:14
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
ez csak külső... öltözködési stílus. ha azt mondanád, mit szólnék ahhoz hogy egy csak halálzenét hallgató ember összejön egy csak tuctucot hallgatóval, akkor már néznék egy nagyot, h nekik v a zene nem is számít, vagy leszarják igazából a másikat csak rájöttek, d*gni nagyon összeillenek :)
2012. júl. 7. 14:15
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Semmit:D
2012. júl. 7. 14:17
 6/18 anonim ***** válasza:
30%
Azt, hogy mikor növik már ezt ki végre.
2012. júl. 7. 14:17
 7/18 AvernusTriad ***** válasza:
100%
Maga a kérdés hülyeség. Ha egy ufoval lennének, még megérteném.
2012. júl. 7. 14:19
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Most komolyan mit gondolnánk? Semmit! Kit érdekel, miért ne tetszhetnének egymásnak? Mivan ha valakit a belső fog meg ebben a kib**ott felszínes külsőséges világban??
2012. júl. 7. 14:20
 9/18 A kérdező kommentje:
Jó,hogy így gondolkoztok.Kár,hogy a valóságban nem ez a tapasztalatom.Nem vagyok egy nagyon extrém tag,de mégis annyi beszólást kaptam már,hogy az nem igaz..
2012. júl. 7. 14:31
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám,hogy a gyakorikon tutira van egy róluk szóló kérdés.
2012. júl. 7. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Megcsal a párom? Több éve vagyunk együtt igazából semmi nem utal rá hogy megcsal de nagyon gyanúsan lép be az iwiw oldalára.

Kínosan figyel hogy ne lássak semmit!Lehet hogy én vagyok parás de én nyugodtan megnyitom ezeket az oldalakat előtte,nincs titkolni valóm.

Lassan másfél éve együtt a barátnőmmel, de halvány már minden érzése felém, úgy érzem. Mitévő legyek?

Majdnem másfél éve vagyok együtt a barátnőmmel, és egyszerűen nem érzem már hogy szüksége lenne rám, de azt se hogy szeretne. Gyakran kételyes helyzetekben hagy engem, amiért a bizalmam felé romlott egy kicsit. Szeretem, de úgy tűnik hogy csak én akarok megoldást, neki...

Szerintetek egy olyan kapcsolatba, ahol a fiatalok fél éve vannak együtt,1 héten mennyit kell nekik (legalább) találkozni?

18/F vagyok, és van egy 16/L barátnőm, nem lakunk egy városban, ő nem messze egy kis faluban él mellettünk. Fél éve vagyunk együtt, és elég keveset találkozunk, ami engem eléggé zavar! Szerintetek 1 héten mennyit kellene találkoznunk?? Jelenlegi találkozásaink: 1 Héten, 1x :(

Szerintetek is jó?

A barátnőmmel nyári szünetben szinte minden nap együtt vagyunk, és nem hogy megunnánk egymást, inkább sokkal jobb lett, jobban megismerjük egymást, és ugyan vannak ilyen kis besértődések, veszekedések hülyeségeken, de sokkal jobban megvagyunk, mint amikor suli van, és...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!