Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nem tudom mit érzek?
Én ilyen helyzetben megkérdeztem tőle, (az egyik utalgatós szövege után) hogy most mit is szeretne tőlem, mire elmondta hogy komolyabb kapcsolatot majd megkérdezte ezt ő is és én őszintén elmondtam neki, hogy rendes tényleg stb, de nem úgy tekintek rá...ezután megbeszéltük hogy barátok leszünk, de mint tudja mindenki ez nem szokott összejönni, még párszor dumáltunk aztán ő sem írt és én se.
De esetedben nem tudom milyen korosztályban vagytok (18/L).
18 évesen már illene tudnia helyretenni magában azt, hogy ha nála fiatalabb lánytól akar valamit akkor bizony benne van a pakliban, hogy ő nincs tisztában az érzéseivel.
Szerintem emiatt fölösleges aggódni.
Ezt tényleg csak te érezheted.
Boldog vagy amikor vele lehetsz? Izgulsz?Félted? El tudod képzelni magad mellette?Hiányzik?...Szereted?
Mondanám, hogy ha ennyire nem vagy benne biztos adj neki még esélyt, de ha elbízod őt és későn jössz rá az érzéseidre akkor már elszúrtad.
Én a te helyedben sodródnék az árral:)
Lesz ami lesz.. Majd ő kezdeményez..
És ne hazudj magadnak.. A pillangók nem azért vannak a hasadban,mert menstruálsz:D
Hidd el,ez a szerelmi hasgörcs a párkapcsolat legjobb része.. Élvezd ki amíg van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!