Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most nem tudom mit érzek?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most nem tudom mit érzek?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel megismerkedtem és hát elég sokat beszélünk szinte napi szinten. Eleinte nekem magyon nem jött be és még mindig úgy vagyok vele h lehet bejön lehet nem, de az 100% hogy én tetszek neki. És hivogat isminden fele és amúgy meg szivesen megyek vele mert nagyon birom mint barát, de mikor legutóbb megölelt és

2016. jún. 23. 23:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én ilyen helyzetben megkérdeztem tőle, (az egyik utalgatós szövege után) hogy most mit is szeretne tőlem, mire elmondta hogy komolyabb kapcsolatot majd megkérdezte ezt ő is és én őszintén elmondtam neki, hogy rendes tényleg stb, de nem úgy tekintek rá...ezután megbeszéltük hogy barátok leszünk, de mint tudja mindenki ez nem szokott összejönni, még párszor dumáltunk aztán ő sem írt és én se.

De esetedben nem tudom milyen korosztályban vagytok (18/L).

2016. jún. 23. 23:23
 12/17 A kérdező kommentje:
Én nemsokára 16 õ meg szint úgy 18. De szerinted ha most így még nem tudom mit érzek ez már nem olyan? Mert amúgy barátnõm is úgy jött össze barátjával hogy elõször nem tetszett neki de végül már 3 éve együtt vannak...
2016. jún. 23. 23:30
 13/17 October15 ***** válasza:

18 évesen már illene tudnia helyretenni magában azt, hogy ha nála fiatalabb lánytól akar valamit akkor bizony benne van a pakliban, hogy ő nincs tisztában az érzéseivel.

Szerintem emiatt fölösleges aggódni.

2016. jún. 23. 23:36
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezt tényleg csak te érezheted.

Boldog vagy amikor vele lehetsz? Izgulsz?Félted? El tudod képzelni magad mellette?Hiányzik?...Szereted?

Mondanám, hogy ha ennyire nem vagy benne biztos adj neki még esélyt, de ha elbízod őt és későn jössz rá az érzéseidre akkor már elszúrtad.

2016. jún. 23. 23:36
 15/17 A kérdező kommentje:
Izgulni nem izgulok, de szeretek vele lenni, félteni nem féltem, de hiányzik ha nem beszélünk a szeretet az erõs szó én azt már csak azoknak mondom akikben 100%ban megbízok mert régóta ismerem és nem csalódtam benne... Szóvel ezt nem mondhatom mert pár hónapja ismerjük egymást és elképzelni magam mellette... Fogalmam sincs:D na ebbõl ki lehet valamit bogozni?:D
2016. jún. 23. 23:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Én a te helyedben sodródnék az árral:)

Lesz ami lesz.. Majd ő kezdeményez..

És ne hazudj magadnak.. A pillangók nem azért vannak a hasadban,mert menstruálsz:D

Hidd el,ez a szerelmi hasgörcs a párkapcsolat legjobb része.. Élvezd ki amíg van

2016. jún. 23. 23:47
 17/17 October15 ***** válasza:
16.: Ha pillangók vannak a hasában akkor oda biza komoly táplálkozási tanácsadás szükségeltetik, ha meg még mozognak is akkor.. legalább megrághatta volna.
2016. jún. 24. 01:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!