Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nektek bejönne egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek bejönne egy ilyen srác?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok. 173 cm vagyok, 57 kg. Kicsit sovány.. Barna haj, kék szem. Önbizalom hiányos, zárkózott, introvertált személyiség vagyok. Zene nélkül nem tudnék élni.. Felfogásom emo, fekete ruhákat szeretem csak (mást nem veszek fel). Őszinte, kreatív, hűséges vagyok és segítőkész. Hajlamos vagyok a "züllésre" (ez alatt a piát, cigit értem). Nyugodt vagyok, felidegesíteni nehezen lehet, de van pár ember, aki mellett idegbajt tudnék kapni. Nem vagyok nagyon beszédes, viszont ha valakivel megtalálom a közös hangot, akkor órákig tudok beszélni, olyankor le kell lőni. Nem sok barátom van, de azért a pár emberért mindent megtennék.

Negatívumokat, pozitívumokat kérnék.

2016. júl. 1. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

TUTI FIJÚÚÚ

42/F

GRHHH..

2016. júl. 2. 01:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Miert ne lehetne valaki kreativ fekete szemelyiseggel? Egyre butabbak az emberek...

Amugy meg bejonnel :)

2016. júl. 2. 08:12
 13/18 anonim ***** válasza:
Nem. Én agyfaszt kapok az ilyen gyerekektől...
2016. júl. 2. 08:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Hallod, ez lehetne a jellemzésem. :D

Mintha rólam írták volna, testsúlyon kívül tökéletesen én vagyok.

16/Fallosszal rendelkező ifjú főemlős.

2016. júl. 2. 09:52
 15/18 A kérdező kommentje:
Lányokat kérdeztem... .-.
2016. júl. 3. 02:40
 16/18 anonim válasza:
A stilusod tokeletes , de a piaa az ugy nem nagyon ...
2016. aug. 16. 19:17
 17/18 anonim válasza:
Be. *.* jó lenne több olyan fiú mint te. :) *.*
2016. aug. 31. 14:24
 18/18 anonim ***** válasza:

Így a leírtak alapján nagyon is! ;)

15l

2017. máj. 14. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!