Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek akar valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek akar valamit?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel egy vonattal járunk be a suliba és az elmúlt hónapban valahogy máshogy kezdett el viselkedni. Oda ül hozzám, amikor a többiek hátrahagynak egyből odajön mellém illetve az iskolában is folyton bejön az órára hogy mikor lehet szünetem. Viszont amikor kettesben vagyunk egyáltalán nem tudunk semmiről sem beszélgetni és mindkettőnknek kínos az egész főleg, hogy nem is tudom miért változott meg ennyire. Szerintetek mit lehet ilyenkor tenni illetve mi lehet a dolog mögött, hogy ilyen hamar megváltozott ?

2016. júl. 3. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgy gondolta, elég rég ismeritek egymást, és kezd próbálkozni, szerintem az a legjobb ötlet, ha megkéred, hogy legyen a tied, ha neked bejön.
2016. júl. 3. 15:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Nos azzal sem vagyok tisztában, hogy nekem bejön-e és igazából a legnagyobb baj az, hogy nem tudunk egymással beszélni. Én alapjában véve is barátságtalan vagyok természetemből adódóan ő pedig mindig faviccekkel próbálkozik amik szinte már szánalmasak de nem akarom megbántani. Viszont bár dedósan hangzik facen sem jelölt be és ott sem beszéltünk holott minden más fiú aki eddig akart tőlem valamit ott is kezdeményezett. Illetve vannak más fiúk akik megpróbálják kitúrni a közelemből. Ezt így kommentben nem tudom nagyon kifejteni.
2016. júl. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!