Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne most csinálnom?
Egy nagyon jó barátom, aki az évfolyamtársam is és több hónapnyi ismeretség után bevallotta, hogy többet érez, mint barátság. És mivel én nem tudtam viszonozni az érzéseit és tiszta lapokkal akartam játszani, így kénytelen voltam visszautasítani. De a baráti viszonyt, ha kissé nehézkes is, ezek után is próbáljuk fenntartani. Viszont egy adandó alkalommal egy buliban nagyon többet ittam a kelleténél (semennyit sem kellett volna innom tulajdonképpen) és elkezdtem táncolni egy fiúval, aki nevezetesen a fent említett másik srác osztálytársa és elkezdtünk csókolózni. (Ugyanúgy mint később két másik fiúval.) Tisztában vagyok vele, hogy ez nagyon nem helyén való viselkedés és, hogy csúnya szavakkal fognak majd egyesek illetni, és igazából ez teljesen jogos és egyet is értek velük, legnagyobb bánatomra. Én is nagyon megbántam a történteket, mert szörnyen erkölcstelen és korai volt, de sajnos a múlton nem tudok változtatni. Ráadásul szörnyen tanácstalan vagyok, hogy ezt hogyan fogom megmagyarázni, annak a fiúnak, aki szerelmet vallott. Mert nem szeretném, hogy összetörjön, ugyanis még mindig táplál érzéseket irántam, de sajnos ez a dolog ígyis-úgyis napvilágot fog látni egyszer és én nem akarom elveszíteni a barátságát emiatt. Ti mit cselekednétek a helyemben?
15/L
Nekem barátnak se kellenél..
RIBIIIIII
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!