Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van ez? L15
Figyelt kérdés
Van egy srac akivel sokat szoktam beszelgetni es ( tudom nem annyira nagy dolog) a barataim fb kepeit likeolja az enyemeket meg nem?!?! Pedig nagyon jo a viszonyunk neha meg egesz ejszakakat is atbeszelgetunk... Es neha nem is ugy ir mintha en csak egy szimpla barat lennek, nem is tudom valahogy maskepp, mintha tetszenek neki. De akkor meg miert van ez?:D. En azert kivancsi lennek miert "csinalja" ezt
Ui: Normalis valaszokat irjatok, koszi:)
2016. júl. 4. 00:34
2/5 HTMB válasza:
Likeok, likeok... Komolyan ez a mai világ? Hát ha ezt hiszed akkor te tudod...
3/5 anonim válasza:
Csak egy jó dalszöveget idéznék:
"Lájkoljam a képed, hány éves vagy 10?! Ha szívsz köpd is ki nehogy elhízz."
4/5 anonim válasza:
A lájk semmit sem jelent. Még annyit sem, hogy tetszik neki. Élőben kérdezd meg tőle, hogy kedvel e, ennyi elég.
5/5 anonim válasza:
Nekem a barátomnak facebookja sincs (18 éves) szóval a like nem sokat számít, inkább beszéld meg vele élőben.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!