Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerelmes belém de nem akarom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém de nem akarom össze törni hogyan?

Figyelt kérdés

Egész életemben kb 3 lánnyal szakítottam én a többi engem dobott, és tudom milyen érzés volt, és nem akarom hogy úgy járjon mint sokszor én....nem magam miatt tettem ebbe a kategóriába a kérdést, hanem a lány miatt mivel csak 17 éves én 29 vagyok.

Még nem nagyon csalódott szerintem, ezért nagyon kedves, megértő, mindig foglalkozik velem egyszóval nem lenne baj.

De a kor különbség azért érezhető, ezt is valahogy el nézném mert őt sem zavarja, viszont egyáltalán nem vagyok szerelmes sem belé sem másba...leginkább egyedül szeretek lenni.

Egyszóval kicsit teher is nekem ez az egész, de bántani sem akarom lelkileg, ezt amit le írtam meg nem hinné el szakító oknak...mit kéne mondanom neki? Hogy könnyebben elfogadja hogy nekem ő nem kell?

Semmi más oka nincs az egésznek csak annyi amit leirtam...ja meg persze lehet külföldre megyek tehát ez is közre játszhat (de ez még nem biztos).

2022. márc. 26. 01:23
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Egy szakítást nem lehet kímélten megmondani.

Ezt itt mond el neki amit leírtál, szerintem semmi bántó nincs benne.

2022. márc. 26. 05:06
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
A kor csak egy szám, én csak emiatt nem dobnám.
2022. márc. 26. 06:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos egy szakítás mindenféleképpen fáj, de jobb ha elmondod neki, mert így csak az idejét húzod miközben abban a tudatban él, hogy szereted őt. Még fiatal, majd talál mást. Mondd meg neki, hogy te sajnos már nem vagy szerelmes belé, ez olyan dolog amit az ember nem tud irányítani. Ha kicsit is értelmes, meg fogja érteni.
2022. márc. 26. 10:28
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mondd el neki így szépen, hogy nem vagy szerelmes belé. Úgy érzed fairnek, ha nem húzod az idejét egy bizonytalan kapcsolattal.

Ez a legegyenesebb és legtisztább, szerintem. Azt nem mondom, hogy nem fog neki fájni, vagy nem fog kiborulni. Én szakítottam már ezzel az indokkal (hozzáteszem, igaz is volt), általában kaptam utána hideget-meleget, de egy szakítás mindig fáj legalább egy kicsit.

Majd túl lesz rajta, még nagyon fiatal.

Az olyan szakítás, amitől mindkét fél boldog...hát, elég érdekes :)

2022. márc. 26. 11:01
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonlóan érzek, és ugyanilyen kapcsolatban vagyok, csak én vagyok a 17 éves lány. Nagyon szeretem a páromat és a legjobb barátom, de alig tapasztaltam valamit az életben, nem akarok elköteleződni. Tehernek érzem, pedig szeretem.

Átbeszélhetnénk az érzéseinket, ha van kedved, szerintem láthatnánk a másik párjának nézőpontját.

2022. márc. 26. 11:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2022. márc. 26. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!