Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a próba kapcsolat?
Van egy fiú akivel a párom által jó barátok lettünk (kb.: 5 éve ismerjük egymást). Neki is és nekem is volt kapcsolatunk ami miatt a vonzalmunk egymás iránt elnyomtuk és titkoltuk mindenki elől (egymás elől is). Most én szét mentem a párommal (ő régebben kb. 2-3 hónapja). Bonyolult és sok mindent történt közöttünk a barátommal, miközben én szét mentem a párommal. Annyi belőle a lényeg, hogy nagy nehezen fény derült arra hogy egymás iránt mit érzünk. Most belementem abba, hogy legyen egy próba kapcsolat kettőnk között. De ő sem tudja rendesen, de én főleg nem tudom mit takar ez és mint és hogy van ez.
Válaszaitokat előre is köszönöm! Csak értelmes válaszokat várok!
18L

Az a kérdésed, mit jelent a próba szó? Teszt, kísérlet.
De jó nagy hülyeség egy szakítás után azonnal másik kapcsolatba ugrani. Ha lehetne is köztetek valami, ezzel fogjátok elcseszni.

Hogyan beszéltétek meg, hogy próbakapcsolat legyen, ha se te, se ő nem tudjátok, hogy mi az?
Szerintem ilyen nincs. Illetve, végül is, minden kapcsolat egy próba, hiszen előre nem tudni, hogy hogyan fog alakulni.
Ha ilyen régóta kerülgetitek egymást és most mindketten szabadok vagytok, akkor hajrá. Mire kéne várnotok? Ha nem jön be, akkor is van olyan előnye, hogy nem fogsz azon gondolkodni, hogy mi lett volna, ha ...

Ha dob egy hét múlva, vagy közben még 8 lánnyal ismerkedik, majd mondhatja, dehát ez csak próba volt.
Jó duma.

Azt hogy csak játék az egész. Nincs súlya q szavaknak és a tetteknek. Nincs elköteleződés.
Ne menj bele, többet érsz annál mintsem hogy valaki játszon veled. Ha kellesz neki akkor igenis hívjon el normálisan randizni

És mi a határidő?
Május 15 után ha nem működik, nem beszéltek többet, ha működik akkor másnap bejelentitek?
Vagy ha kiderül valaki előtt előbb, akkor nem ér az egész?
Basszus egy pasi vagy felvállal és rajong érted, vagy sehogy.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!