Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok titeket mivel hódított...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket mivel hódított meg a pasitok?

Figyelt kérdés
Mármint mit mondott mit tett vagy csak mi a nyerő nálatok?
2015. aug. 3. 22:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Ha lenne😂😂😂
2015. aug. 3. 22:56
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha lett volna kit..
2015. aug. 3. 23:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
odafigyelt , visszakérdezett, emlékezett, megnevettetett
2015. aug. 3. 23:25
 4/8 anonim válasza:
100%
Nálam nyerő ha a pasi kedves, jó a humora, és kellemes a társaságában lenni, amit úgy értek, hogy nem bunkózik és flegmázik a haverok elött. De a virág és a csoki visz mindent (főleg a csoki)
2015. aug. 3. 23:27
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó humor, értelem és az, hogy valahogy olyan közvetlen volt velem az elejétől kezdve. Meg persze a nagyon hasonló ízlés szinte minden téren.
2015. aug. 3. 23:51
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a humora az, ami megfogott igazán. :3 Aztán mindig megvédett, még ha a maga módján is. Szeretem, hogy tud komoly is lenni. Amikor elsírom magam a jelenlétében, csak magához ölel, majd rám néz és azt mondja "ne sírj" és ismét hosszan megölel. Kicsit eltértem. >< Azzal, hogy jó humora van, nagyon megkedveltem. ^^ Az, ami miatt igazán beleszerettem, az az volt, hogy leírta az érzéseit. Tudtam, hogy mennyire szeret. Ráadásul mindig ott volt mellettem, ha bármi kellett. Biztonságban érezem magam mellette. De az, amit nagyon értékelek benne a mai napig, hogy nem fél kimondani mit érez. És ez tetszik benne a legjobban.
2015. aug. 4. 00:09
 7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi a válaszokat!!!
2015. aug. 4. 20:11
 8/8 anonim ***** válasza:
kedves volt, vicces, érdeklődő és sok kis dologra emlékezett amit mondtam neki. :) és sokszor nevetettet meg. :)
2015. szept. 19. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!