Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zaklat a volt párom, van valami ötletetek, hogy mit csináljak?
Segítsetek légyszi mert nem tudom már, hogy mit csináljak.
Másfél éve szakítottam a párommal, full kulturáltan, reméltem, hogy normális kapcsolat marad közöttünk, mint a többiekkel is. De nem. Egyidősek vagyunk, de neki 30 éves létére én voltam az első komoly kapcsolata és úgy néz ki, hogy nem tudja feldolgozni. 3 évig voltunk együtt. Többször beszéltünk utána, személyesen, telefonon, üzenetben, de amikor nekiállt mocskolódni, hogy én hogy tönkretettem őt, meg ilyen vagyok, meg olyan (holott a szakítás előtt, mint kiderült, azon volt, hogy eljegyezzen), akkor befejeztem vele a kommunikációt és már lassan egy éve, hogy nem válaszolok az üzeneteire, hívásaira, mert az csak olaj a tűzre, nem tudunk megbeszélni semmit.
Ügyvéddel íratott levelet, hogy én tartozok neki (ami nem igaz), ezt elég magabiztosan le tudtam reagálni, folyamatos mocskolódó facebook üzenetek (letiltottam), fake profilról üzenetek (azt is letiltottam), feltörte a facebook profilomat (extrán bebiztosítottam), óriási alpári feliratot festett a házam falára (lefestettem), postai 8 oldalas(!) nyomtatott levelet küldött, amiben mint egy regény, leírja a párkapcsolatunkat "külső szemszögből"...szerintem beteg! Ja, volt pszichológusnál is, gyógyszereket is szedett. Mindezt persze megírja nekem, hogy micsoda nyomorba döntöttem. Folyamatosan tájékoztat mi van vele, néha anyázik, néha szeret, néha arról ír, hogy az új csaja milyen jó az ágyban, egyszerűen nem normális. Megírta, hogy olyanokon gondolkozott, hogy rámgyújtja a házat, megmérgezi a kutyámat, meg ilyenek. Az az igazság, hogy félek tőle.
Legutóbb azt írta, hogy nem ír nekem több üzenetet, mert hát van más módja is a zaklatásnak.
Mit csináljak? Szeretnék végre békében és nyugalomban élni, nem hónapok óta harci készültségben, kezemben a telefonnal rohangászni éjjelente a sötét házban és lesni kifelé az ablakon, hogy a zaj, amit hallottam, nem-e annak a zaja, hogy épp ott van a ház előtt...
Ideiglenesen? Ez már másfél éve megy...
A legjobb talán az lenne, ha lenne vér a pucájában és idejönne, abban a percben összetalálkozna a rendőrökkel és visszább venne.
Mit várok? Ötleteket, azon kívül, hogy feljelentem és ezáltal még hónapokig az életem része lesz és bizonyítanom kell és találkoznom kell vele és ügyvédet kell fogadnom ésatöbbi.
Hátha volt valakinek ilyen esete és sikerült normális módon rendezni.
Azt tudja egyébként valaki, hogy ilyenkor mi a menetrend? Feljelentést teszek és azután? Kihallgatják? Feltétlenül bíróságra kerül? Mitől függ?
Nem magyar állampolgárról van szó, aki ráadásul külföldön dolgozik.
'Mit várok? Ötleteket, azon kívül, hogy feljelentem"
a feljelentés lenne a legjobb pedig.. ha ennyire nem akarod,akkor keress egy nagy darab erős fickót. és legyél vele,esetleg fizess is neki,hogy ott legyen nálad,megvédjen. és ha tovább szekál a srác,akkor meglátogatni az erős barátoddal egy kicsit.. nem éppen legális megveretni,de lehet használna.
+ az is segíthetne,hogyha azt látná,hogy új kapcsolatod van.
esetleg a szüleivel nem tudsz beszélni amúgy?vagy más rokonokkal?
Nem jellemző, hogy személyesen meglátogat, csak a gyomorideget bssza az emberbe a nyomorult üzeneteivel. Egyébként azóta volt már egy féléves kapcsolatom, azzal kapcsolatban is voltak üzenetei. Ő inkább a sunyi háttérből pofázós fajta ő, csak hát egy nőben mégiscsak félelmet kelt, hiába volt egy időben a - jobb híján - cserépléc az ágyam mellé támasztva. :D
És egyébként is, fszkivan, hogy még mindig ezzel kell foglalkozzak.
Őt még megveretni sem lehetne, mivel külföldön dolgozik, nem tudni, hogy mikor megy haza és akkor is hová, a családi házba vagy bérelt lakásba, ki tudja.
Ezért is passzolom, hogy mit csináljak. Ha feljelentem, akkor mi történik? Elsőkörben beidézik ide a rendőrségre vagy hogy megy ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!