Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent? (többi lent) fontos!
Tegnap beszélgettem a barátnőmmel skypen, és olyat mondott, amitől elállt a szavam. annyit tegyünk hozzá hogy távkapcsolatban élünk, már több mint másfél éve. Azt mondta, hogy vasárnap egyik osztálytársával álmodott. És olyat csináltak, amiket velem szokott. Nyálaskodtak, romantikáztak, stb. A barátnőm állandóan ezt mondogatja, hogy ez mennyire hiányzik már neki. De távolság miatt, nem tudunk sűrűn találkozni, szóval, ez még nem is az én hibám, hogy nem tudom neki mindig ezt megadni. Azt mondta, nekem hogy 8.-ba szerelmes volt ebbe a gyerekbe. (most megy 11.be a barátnőm) szóval ez már egy kicsit régen volt. És azt mondta, hogy lehet hogy még mindig nem múlt el az az érzés, amit iránta érzett 8.-ba. Vasárnap este ő vele álmodott, és egyre többet gondolt ő rá. Szerintetek ez mi? Utána meg már azt mondta, hogy semmit nem érez iránta, engem szeret, velem akar lenni meg stb.
L/18
F/17
Hagyd a távkapcsolatot..
Nem ér semmit..
Közbe meg lehet meg csal, fűvel-fával.
//páwagyerek
Éppen nrm volt olyan jó hangulatban, lehet, hogy belegondolt, hogy mekkora a távolság köztetek és nem fog látni x ideig.
Álmodott vmit és kédz. Előjött neki egy régebbi emlék szerintem ennyi.
Nincs mi miatt paráznod.
De szerintem azt te is tudod, hogy a távkapcsolatok nem egyszerűek és nehezen fentarthatóak.
Óh, nekem 4 év után múlott egy érzés, ami a fenti példához hasonló érzés.
Az tény, hogy most rólad kéne álmodozzon, de attól, hogy álmában másról álmodik arról nem tehet. Álomban jönnek felszínre a tudatalatti dolgok, érzések stb.
S tegyük fel, hogy ha te álmodsz az exeddel, vagy valakivel, aki tetszett neked régebben, akkor mi van?
Lehet, hogy elmúltak az érzések, amit még iránta érzett, és ha nem változtatja meg a viselkedését feléd, vagy érzéseit, akkor biztos, hogy csak téged szeret. Szóval, szerintem ne ijedj meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!