Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek szeret?
Figyelt kérdés
Hat..van egy fiu akivel 4honapja egyutt vagyok. Ez a 4honap kb csak a veszekedesrol szolt. Sajnos. Egymasba valo hibak keresese,onzoseg,es az exe miatt voltak gondok . + bizalmatlansag. Elvileg,nagyon szeret , szuleinek is bemutatott . de valahogy nem erzem a torodest. Tudni kell rola, h sok baratja van, az egesznapja abbol all h ide oda megy. Engem meg napkozbe l*szar, es este keres altalaba. Magyarul mindent eloterbe helyez a kapcsolatunk helyett. Ez igy nekem nagyon rossz, rengetgszer atbeszeltuk h valtoztat rajta, de sosem sikerult.. Ez miatt en is rengetegszer hisztizek neki, ki is dobtam parszor de mindig visszs jott, es megigerte, h mas lesz minden..1napig birt olyan lenni mint amilyet en szeretnek.. Delutan egyaltalan nem keres, fbn is alig ir v valami..en szeretem de ugy erzem megorulok , hogy itt a nyar es meg ilyenkor is fontosabb neki barmi.. Plusz nemtudom, h mennyire furcsa, vagy elgondolkodtato e de en meg szuz vagyok, es hat ot zavarja. Vagyis azt mondta, ha nem akarom akkor nemmuszaj(???) meg hogy ot nem erdekli, hogy nem voltam egy palival se elotte.pedig a fiuknak azert csak jobb a tudat, h senkivel nemvoltam.. Szerintetek mi lehet a baj?2016. jún. 24. 10:53
3/4 anonim válasza:
pfffuu bocsi, de én ezt akkor csinálom, amikor kinem állhatok egy lányt :/
17F
4/4 anonim válasza:
Nem vagyok fiú de biztos nem utál...persze h még aktuális a kérdés. ha azóta sem változott valószínű csak kell neki egy csaj. és jobban teszed ha ilyen esetekben ráhagyod mert te is tudod hogy neked nem erre van szükséged. akkor minek eröltetni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!