Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha csak egy hónapig jártunk...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak egy hónapig jártunk és 3-4x találkoztunk mennyi időbe telhet feldolgozni?

Figyelt kérdés

ő szakított azzal az indokkal, hogy "nem szerelmes". Ez nyilván igaz, egy hónap alatt nem alakulnak ki komoly érzelmek de mégis fàj, hogy nincs. Megkedveltem és nagyon tetszett.

18L

2016. jún. 27. 22:33
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
1 honap, heti egy talalka, nekem kb fel-masfel oraba tellne feldolgozni.
2016. jún. 27. 22:34
 2/7 anonim válasza:
Ez csak rajtad mulik. :)
2016. jún. 27. 22:34
 3/7 anonim ***** válasza:
Percek kérdése.
2016. jún. 27. 22:35
 4/7 October15 ***** válasza:
1.: Te egy igen szentimentális ember vagy.. kicsapnám egy képére, elraknám a recska mappába és már fel is van dolgozva, több értelemben is. :D [Nem, nincs ilyen mappám. XD Arról meg, hogy volt-e nem vagyok hajlandó nyilatkozni és amúgy is nemtelen vádak ezek! :D]
2016. jún. 27. 22:36
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Apam hentes, ha gondolod, megkerdem mennyi ido feldolgozni. Hany kilos kb?
2016. jún. 27. 22:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Húsdarálóban pármásodperc!! De ha helyes, akkor adj neki MÉG egy ESÉLYT!!!
2016. jún. 27. 22:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Najolvan😂😂😂😂koszonom:)
2016. júl. 2. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!