Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szeret engem akkor hozzá tartozik, hogy szeret fogdosni?
Szval van egy velem egykorú srác (17) és hát régóta ismerjük egymast (10 éve) , kb. aprilis óta írogatunk (ő kezdett), mert mindig is tetszettem neki, meg szerelmes volt belém. Most az utóbbi időben komolyabbra fordult a kapcsolatunk, azt mondta h szeret. Amikor találkozunk akkor pl. csokolozaskor a fenekemet fogdossa (meg elől is szereti), hasamat stb.... Meg ő már persze simán lefeküdne velem, de mondta h nem fog átcseszni...
Szval ha tenyleg szeret akkor az is hozzátartozik , hogy szeret fogdosni meg úgymond "kíváncsi" rám?
"Ezt a fiút Kiskőrös óta ismerem. Most komolyan melyik fiú olyan, akinek tetszik egy lány és nem kíváncsi h milyen a teste??! Ha nem akk elég gáz van..."
Ha neked ez a kialakult véleményed, akkor minek tetted fel a kérdést?
A kérdésed alapján még csak nem is vagytok párkapcsolatban, ő csak egy srác, aki tetszik. Éppen ezért szánalmas ez a viselkedés mindkettőtök részéről.
És te már mindjárt felnőtt korú leszel....te?....Jézusom. Agyilag épp hogy 14 éves szinten lehetsz. Az ilyen bunkók neked tökéletesek, legalább nem veszed el a normális srácokat a többi lánytól.
Elmondanám h a srác nem egy nőcsábász. Meg lehet vele mindent beszelni.
A fő kérdésem még mindig az, hogy ez már megengedett, hogy fogdosson, ha már nagyon régóta nagyon jól ismerjük egymast, es elvégre együtt vagyunk?!
jep, egy fiú lány kapcsolatban alap ilyen
na meg a többiben is
Jo oké tudom :D csak azert mégis kiváncsi voltam h másnak mi a véleménye erről...
De ez a fiúknak jó érzés? :p
"De ez a fiúknak jó érzés? :p"
Nem, figyelj, azért csinálja, mert sza.r érzés neki....Dehogy jó érzés,hova gondolsz.....
Áhh.
Mondtam én,hogy 14 éves szinten vagy.
Komolyan nem értem,hogy nálad hogy nem talált értelmesebbet. Legalábbis felénk nem ciki az intelligencia.
hát ez amúgy tényleg elég durva :D
buta vagy, nagyon :D
Jo csak az se mindegy h ösztönösen csinalja vagy sem...
És én mit fogjak rajta? :'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!