Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dodyy kérdése:
Most mi van köztünk? Sürgős
Figyelt kérdés
Nem olyan rég találkoztam egy sráccal, aki bejött aztán egy hétre rá lefeküdtünk és most kavarunk. Amikor vele vagyok jól érzem magam és aranyos velem de arról beszélt, hogy nem fekszik le sokszor valakivel. Én ezen nevettem mert velem többször is ágyba bújt, de hozzátette attól függ... kérdezem mitől? azt mondja, hpgy összejövünk-e? Én tudnám szeretni és vele akarok lenni de kicsit távolság tartó ilyen téren de azon kívül úgy viselkedik velem mintha együtt lennénk...Ha felhozom a témát, hogy mi van közöttünk kerülni próbálja ezért most nemtudom hogy mit csináljak... nem akarom kivárni azt, hogy megunjon vagy valami. kicsit félek is hogy mi lenne beőle. szerintetek mit gondol, vagy mit kéne csinálnom?? 16/L2016. júl. 4. 20:09
1/9 anonim válasza:
Szerintem nyiltan kérdezz rá hogy akkor most mi van. Ha csak azért kellettél neki hogy lefeküdjön veled akkor az elöbb utóbb ki derült volna.. jobb nyiltan rákérdezni
2/9 anonim válasza:
Legyél határozott, ne engedd, hogy kerteljen
3/9 anonim válasza:
Szerintem sem rossz dolog megbeszélni az ilyesmit. Nyíltan és világosan.
Bár véleményem szerint az a legegyszerűbb, ha először összejössz valakivel és UTÁNA fekszel le vele. Már csak ilyen szempontból is, mert így nem fog komolyan venni.
18l
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, de van itt egy kis kisgészítő infó: legjobb barátnőmnek ő volt az első nagy szerelme és amikor együtt voltak teljesen normális volt. ő is azt állítja magáról hogy nem olyan és a tapasztaltak alapján komolyra is fordulhat, bár az első alkalom után ezen összevesztünk mertén rákérdeztem, hogy lehet e valami kozotttunk? es o azt mondta azon van hogy legyen valami... össze vagyok zavarodva eléégé
2016. júl. 4. 20:24
5/9 anonim válasza:
"Nem olyan rég találkoztam egy sráccal, aki bejött aztán egy hétre rá lefeküdtünk és most kavarunk"
Egy ri.banc vagy. És még csak 16 éves vagy. Gratulálok (Y) ! Csak dugásra vagy jó, amit ő meg is tett, mit akarsz még?
7/9 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy volt pár lány aki megbántotta, illetve ő sem tudja még, hogy mi ez köztetek, hisz nem tudja, összejöttök-e vagy sem. Szerintem ne aggódj emiatt. Várd ki, ha meg nagyon húzza, akkor próbáld megbeszélni vele.
8/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi a válaszod ezzel megnyugtattál! :)
2016. júl. 5. 00:54
9/9 anonim válasza:
ha a legjobb baratnod volt baratja hh csak nemreg talalkoztal vele? masreszt meg gratulalok, igaz barat lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!