Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Mennyi esélyem lehet így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi esélyem lehet így?

Figyelt kérdés

Sziasztok:)

Egy 16 éves fiú vagyok és még nem volt barátnőm. Hátha velem van a probléma.

Igen, lehet feltűnt már ebből is hogy nincs sok önbizalmam. Kicsit visszahúzódó vagyok és nem szeretek bulizni járni. Nincs rossz szokásom (sem cigi, sem alkohol). Általában próbálom megtalálni a közös hangot az emberekkel viszont nem mindig szeretek beszélgetést kezdeményezni. Barátaim szerint imádnivaló vagyok és sokkal nyiltabbnak kéne lennem.

Imádom az állatokat, szeretek olvasni, 10 éves korom óta focizok, 12 éves koromban kezdtem el komolyabban foglalkozni a rajzolással és állítólag van hozzá tehetségem.

A lényeg, hogy szerintem nincs túl sok esélyem senkinél, mert valszeg nyominak lennék titulálva.. Nem tudom, lehet a kinézetemmel is gond van. Jó, befejeztem :D Csak felmerült bennem ez a dolog és lehet soha nem találok olyan embert aki elfogadna úgy ahogy vagyok.

2016. júl. 4. 21:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Dehogynem! Aki keres,az talál! ;)
2016. júl. 4. 21:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem előbb magadat kell elfogadni,ezek alapján ahogy magadat látod.Hidd el ha elfogadod magadat akkor ez belsőleg is majd meglátszik,külsőleg is:)Határozottabb leszel,lesz kisugárzásod(talán most is van,csak eddig "vakokkal" találkoztál)nem csak azt fogod mondogatni h "mi a baj velem?",hanem h mind1 egyszer majd úgyis lesz vlki,ez tuti :) Sok sikert:)19//L
2016. júl. 4. 21:22
 3/3 anonim ***** válasza:

Elottem mar nagyon jol leirtak, eloszor a sajat onbizalmad kell rendbetenni :)

Bar nekem nem ugy hangzik mintha barmi gond lenne :D Sot, rajzos lanyoknal csak jol jon ha te is rajzolsz; en pl imadnam ha a baratom muvesz lenne :D

Egyebkent az nem baj ha nem bulizol, de azert nem art ha van egy barati korod. Sokban hozzatesz az emberhez es fejlesztheti a szemelyisegedet :) Szoval neha a bulikat is meg lehet probalni, csak esszel. En pl meg sosem voltam reszeg egy ilyen esemenyen sem, es diszkoban sem voltam, megis kepes vagyok jol erezni magam :D

Es konnyebb is masokat is megismerni :)

2016. júl. 4. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!