Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami, vagy csak belelátok dolgokat?
Figyelt kérdés
Nem is tudom hol kezdjem. Új munkahelyem lett és pár nap után észrevettem hogy dolgozik ott egy nagyon aranyos lány aki bejön nekem, nem nagyon tudtam hogyan közelítsek felé anélkül hogy furcsa legyen, de pénteken megjött a tökéletes alkalom. Egy tömött buszon, egymással szemben kellett ülnünk. Hosszas belső dilemma után megkérdeztem hogy mióta melózik itt, mit csinál ő pontosabban a meló helyen, ez a része annyira nem érdekes, inkább 2 részletet tudnék kiemelni ami nekem felkeltette a figyelmem, kérdeztem tőle hogy miért itt dolgozik. Majd ő erre azzal válaszolt hogy szerintem ilyen külsővel fel-e veszik máshová, ez kicsit fura volt hogy a legelső beszélgetésünknél ilyet mondott, nyilván erre válaszoltam azzal hogy sajnos ilyen világban vagyunk hogy mindenki külső miatt ítélkezik, + amit ki szeretnék emelni hogy elég sokat szemeztünk beszélgetés közben és mikor hozzá szóltam kicsit meghökkent szerintem, vagy zavarba volt, fura volt neki szerintem hogy nyitottam felé mert kicsit mosolygott amit próbált letörölni az arcáról ahogy észre vettem. Szeretném megtudni külsős szemszőgből is hogy ti mit gondoltok, ugyanis én már leforgattam 3 filmet a fejemben, és végig agyaltam egy éjszakát. Vajon azért volt-e ilyen kedves mert munkatárs vagy esetleg tetszett-e neki a kezdeményezés. 18/F
"erre válaszoltam azzal hogy sajnos ilyen világban vagyunk hogy mindenki külső miatt ítélkezik"
Ezzel azt mondtad, hogy tényleg elég ronda!
tegnapelőtt 15:09
4/10 anonim válasza:
Ha elsőre el tudtatok beszélgetni, és ő is érdeklődő volt, akkor ebből még bármi lehet. Szerintem kezdeményezz máskor is beszélgetést, és látod majd merre alakul a dolog. Sok sikert!
tegnapelőtt 16:53
5/10 A kérdező kommentje:
Szerintem így elsőre nagyon jót beszélgettünk. Hétfőn nyilván folytatom vele a társalgást és majd ha észre veszem rajta hogy szeret beszélgetni velem akkor az jó jel.
tegnapelőtt 17:05
6/10 anonim válasza:
Beszélgessetek még, aztán ha látod, hogy vevő rá, akkor hívd el valahova.
tegnapelőtt 19:01
7/10 anonim válasza:
Lehet még ebből valami, de természetesen senki nem garantálja, hogy lesz is.
tegnapelőtt 20:52
8/10 anonim válasza:
Szerintem is, beszélgessetek, majd eldol, hogy lesz tovább
tegnap 23:26
9/10 anonim válasza:
A csaj valami extrém kinézetű (sok tetkó, piercingek, extrém frizura stb stb)? Mert akkor érthető ez a külső alapján ítélkezős válaszod. De ha nem ilyen, akkor tényleg olyan, mintha azt mondtad volna, hogy csúnya.
ma 03:15
10/10 A kérdező kommentje:
Extra igen, nem tudom ki van tisztában az alter lány fogalommal, ő az. Sok piercing/tetkó, lila-fekete haj, ma próbálom folytatni amit elkezdtem és majd kiderül mennyire vevő rá.
Van egy férfi, aki bejön nekem. Volt egy olyan érzésem, hogy én is neki...... Tegnap együtt voltunk ennek a férfinek az egyik barátjával (akivel feltételezem, hogy mindent megbeszélnek) és véletlenül kicsúszott a számon, hogy bejön nekem nagyon XY.
Erre ez a barátja...
Adott egy férfi, nem az a mindenkivel flörtölős, hanem visszafogott, rendes és kedves.
Én önbizalom hiányos vagyok, ezért vagyok bizonytalan.
Sokszor mondogatta előttem, hogy neki olyan nő kellene, mint én és nagyon sokszor mosolygott rám, szemezett velem. Szeret a...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!