Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek a barátja tud...

Szerintetek a barátja tud valamit? Vagy belelátom?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki bejön nekem. Volt egy olyan érzésem, hogy én is neki...... Tegnap együtt voltunk ennek a férfinek az egyik barátjával (akivel feltételezem, hogy mindent megbeszélnek) és véletlenül kicsúszott a számon, hogy bejön nekem nagyon XY.

Erre ez a barátja mosolygott egy nagyot, és nem mondott semmit. Mikor megkérdeztem, hogy én bejövök-e neki, nem mondott semmit.

Mit gondoltok?

2020. márc. 8. 17:24
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogyha a barátja állandóan rólad ábrándozna akkor mondott volna valamit. Tényleg milyen gyerekes ez.

Ha tetszel neki akkor úgyis kialakul, ha nem, akkor azt is észre fogod venni.

Miért nem azt írod inkább, hogy erre eddig milyen jelek voltak?

2020. márc. 8. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Ismeritek Jennette McCurdy színésznőt?

Van neki barátja és gyermeke már?

Szerintetek van barátja? 21/F

Múltkor elmentem konditerembe és az edzés végén mindig beszélgetek egy pultos barátommal. Legutoljára mikor mentem volna éppen haza egy nagyon szép lány jött be a terembe és tette le a bérletét a pultra. Mivel a bérletre rá van írva a nevünk, így gyorsan megnéztem. Na...

Akar engem, vagy belelátom?

Adott egy férfi, nem az a mindenkivel flörtölős, hanem visszafogott, rendes és kedves. Én önbizalom hiányos vagyok, ezért vagyok bizonytalan. Sokszor mondogatta előttem, hogy neki olyan nő kellene, mint én és nagyon sokszor mosolygott rám, szemezett velem. Szeret a...

Munkatársam, van barátja, de szeretem?

Munkatársam egy nagyon kedves és aranyos lány. Szoktunk beszélgetni is néhány alkalommal. Sajnos vam barátja, találkoztam is vele, ő is erre a munkahelyre fog jönni dolgozni a nyár elején. Nagyon belehabarodtam a lányba. Ahogy belép az ajtón reggel mindig mosolygunk...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!