Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin csókolóztatok először?
Figyelt kérdés
Úgyértem a legelső fiúval akivel jártatok. Vagy ha nem randinak vesszük akkor hányadik találkozásnál volt meg az első csók?2016. jún. 27. 20:48
2/14 October15 válasza:
Akkor csókolózz vele amikor már tudod, hogy nem 2 hétig fogsz neki "tetszeni". :)
3/14 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszoljatok légyszíves! :)
2016. jún. 27. 20:50
6/14 anonim válasza:
Bár mi előtte is ismertük egymást, barátok voltunk, a 3.randin csókolt meg először.Ez 1,5 éve volt,azóta id együtt vagyunk. :)
10/14 anonim válasza:
sajnos a 2-ikon, első csókom volt a barom meg lenyomta a nyelvét a tokromon. Miután ez közöltem vele hogy legközelebb tartsa a saját szájában nem volt vele probléma, de mivel nem jöttünk össze hanem még én sem tudom mi lett xd így csak elpazaroltam az elsőt, de mindenki a saját hibájából tanul , te dönts jól amikor készen érzed magad :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!